Moderator: Czech Moderators
Proč ten kyselý výraz ? Chceš mi říct, že mě nepotkáš rád ?palo wrote:Právě jsem učinil perlu poznání: v osmifinále půjdu asi na mantela...![]()
![]()
Od té doby,co ses zbavil vesla,mne s Tebou hrát vůbec nebaví.Když člověk nevyhraje s o 10 horším výkonem,tak to není ono...mantel wrote:Proč ten kyselý výraz ? Chceš mi říct, že mě nepotkáš rád ?palo wrote:Právě jsem učinil perlu poznání: v osmifinále půjdu asi na mantela...![]()
![]()
tak se podařiloPapa Bouba Diop wrote:na tenhle výkon bych s těmi svými staříky v pátek po lize stejně neměloliwapol wrote:ACS Pardubice 4 - 3 Valcíři Chomutov C.F.
144 - 138
Valcířum se v pátek moc turnajově nedařilo a tento zápas do toho zapadnul. Zatím vedu tabulku a uvidíme co odvetav odvetě se ti to pokusím vrátit
To jsou hrnce z Tescomy...ps2512 wrote:Pro ty co nezávídí:
info z domu o doručeným balíčku.....jestli je to to, co čekám....tak bude zde zítra foto![]()
A závidět budete![]()
Takový šmejdy doma nepoužívámepalo wrote:To jsou hrnce z Tescomy...ps2512 wrote:Pro ty co nezávídí:
info z domu o doručeným balíčku.....jestli je to to, co čekám....tak bude zde zítra foto![]()
A závidět budete![]()
já jsem se soustředil na večerní turnajový zápas,tak proto ten bídný výkon. a ještě k tomu sem nestačil nastavit individualní pokynyPapa Bouba Diop wrote:tak se podařiloPapa Bouba Diop wrote:na tenhle výkon bych s těmi svými staříky v pátek po lize stejně neměloliwapol wrote:ACS Pardubice 4 - 3 Valcíři Chomutov C.F.
144 - 138
Valcířum se v pátek moc turnajově nedařilo a tento zápas do toho zapadnul. Zatím vedu tabulku a uvidíme co odvetav odvetě se ti to pokusím vrátit
![]()
Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 3:2 (146:136)
ještě jeden zápas, máme stejně bodů tak doufám že po delší době taky někde vyhraju skupinu
Děkuji za zveřejnění ceny pro vítěze prvního ročníku. Jsem rád, že dorazil nepoškozenýps2512 wrote:Fotka poharku je na FB ale z mobilu to sem nedam.....kdyz by to nekdo udelal za me...byl bych mu vdecny
už víš kam se podělo?palo wrote:Stratovarius - Real Martin 1:1 (137:125)
- no ještě že už o nic nejde...Druhé místo máme jisté a jedeme vyplenit mantelův stadion...
to není možné - ode mne šlo k Tobě...ps2512 wrote:už víš kam se podělo?palo wrote:Stratovarius - Real Martin 1:1 (137:125)
- no ještě že už o nic nejde...Druhé místo máme jisté a jedeme vyplenit mantelův stadion...
Nápodobně..palo wrote:Stratovarius - Real Martin 1:1 (137:125)