holt serif vi jak na to no....pupajdi13 wrote:IP adresa je čistáfrankie_doparoma wrote:
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
holt serif vi jak na to no....pupajdi13 wrote:IP adresa je čistáfrankie_doparoma wrote:
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....![]()
![]()
Čísla jsou manager ID.crueface1 wrote:Tomiku gratulka... !! Tá věděl,že si to ohlídáš..tosa_CZ wrote:441264 < 521038 = postupujeme ze skupinyOvšem co to tu píšeš za čísla,která rozhodla?
Přééésně!Raduuza wrote:ted koukám, že všichni LG postoupili ze skupin, to je ale hezký
Moc pěkné ale dnes jsem dostal otázku kdy se bude hrát další ročník a koukám že se to letos asi nestihne.tosa_CZ wrote:441264 < 521038 = postupujeme ze skupiny
No,to je ta skupina brzdičůmrakoplas44 wrote: Moc pěkné ale dnes jsem dostal otázku kdy se bude hrát další ročník a koukám že se to letos asi nestihne.
ten se teprve rozjíždíAtaner wrote:Andrey by mohl brzdit ..
No normálně. Na SPcrueface1 wrote:A to číslo manažera ..to najdu kde?
nekecá, je to tam managerid=635821tosa_CZ wrote:No normálně. Na SPcrueface1 wrote:A to číslo manažera ..to najdu kde?![]()
Když si zobrazíš přehled týmu nebo manažera, v linku je na konci ID.
tady je každej druhej znovuzrozenej, to je ale nespravedlivý pro nás jen zrozenýpupajdi13 wrote:banik stribro... 0-4... FK Bolka FOREVER
85 : 110
Prvním finalistou je znovu zrozený Mouven ...kdo se mu postaví ukáže už příští simulace
Gratulace...ted už jen ty a MouvenRaduuza wrote:jupííííííííííííííí já vyhrála i ted![]()
![]()
![]()
FK Raduzza 5 - 3 FC Chomutov
118 - 100
já budu ve finále![]()
![]()
![]()
![]()