uz aj ja som ti chcel napisatkuki wrote:asi si dam pripomienku do mobilu nech nezabudnem, že ten hráč nemá nastupiť na zápas!![]()

Moderator: Czech Moderators
uz aj ja som ti chcel napisatkuki wrote:asi si dam pripomienku do mobilu nech nezabudnem, že ten hráč nemá nastupiť na zápas!![]()
Hej hej je to kruta realita. Musis sa s tym zmieritHeaddy wrote:MilanSLOVAKIA wrote: 1. Jochem Van Houdt, Piotr Pach ( Slovnaft FC ) 10 gólov,
Áááá do prdele už druhý krát po sebe kontumačná výhra a môj hráč Zoran Sedloski, ktorý má zálusk na kráľa strelcov prišiel už o dva gólyMilanSLOVAKIA wrote:Tresty na 14. kolo
Martin Pikl ( FK 03 SNV ), Andres Behag ( nota vrable ), Otto Hosik ( Greenville FC ), Phichitpong Singhthong ( Fandovci ), Dalibor Kastel ( Slovnaft FC ).
Prepacte ze tie tresty davam tak neskoro ale nemal som internet :S
Tak nie som zvyknuty mat tresty moczgody wrote:Áááá do prdele už druhý krát po sebe kontumačná výhra a môj hráč Zoran Sedloski, ktorý má zálusk na kráľa strelcov prišiel už o dva gólyMilanSLOVAKIA wrote:Tresty na 14. kolo
Martin Pikl ( FK 03 SNV ), Andres Behag ( nota vrable ), Otto Hosik ( Greenville FC ), Phichitpong Singhthong ( Fandovci ), Dalibor Kastel ( Slovnaft FC ).
Prepacte ze tie tresty davam tak neskoro ale nemal som internet :S
Pevne veríme, že si našu neporaziteľnosť udržíme až do konca súťaže. Myslím, že postup nám už neujdeMilanSLOVAKIA wrote:Komentár k 12. kolu
Cas bezal ako voda a tak sa nam rychlo zacala aj druha polka tejto sezony.
Bohuzial prvy zapas tejto polky sutaze dopadol dost neslavne, kontumaciou pretoze si FC Košice KVP uz druhykrat za sebou zabudli trestanca a tak ich kontumacia neminula. Poprad tak aj nadalej nepoznal co to prehra je. Jeho suverennost v tejto lige hadam nema ani konca.