Vyšší výkon a opět pouze jeden bodík..takhle to máme dost těžký..a skupina je dost hustě vyrovnaná..postoupit může kdokoli,ale jsem rád i za bodík,s Ičkem,kterej porazí i mantela...ale bez pořádnýho útoku to nejde

Moderator: Czech Moderators
Hmm, nechcem byť zlý, ale chýba ti na konci príspevku toto ))). (To nie je smajlík, jednoducho tri uzatváracie zátvorky).frankie_doparoma wrote:hm, me ceka Pavlova Bohemka a moc ruzove to nevidim, potrebuju jen vyhru....
vcera jsem mel dulezitej turnajovej match (kterej se vydaril - http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=49 asi si z toho udelam screen, protoze tenhle tym se v pristich sezonach rozhodne nebude porazet snadno(ve finale dostanu od me_dinamo zrejmne na prdel, ale za to finale si aspon odnesu naky prachy, za finale Mince jen nasrani (tim nerikam ze bych Minci nak flakal, jen ze clovek ma vic zajmu v turnajich, k tomu hernan cup, otevrenej boj v lize...nezbejvaj sily:(
...tak alibi jsem si napsal, ted muzu Pavla porazit
No a tebe tu zase chýba skóre zápasu... futbal sa hrá na góly, nie na výkony.crueface1 wrote:FC Crue Olomouc - Mission Impossible (141:139)
Vyšší výkon a opět pouze jeden bodík..takhle to máme dost těžký..a skupina je dost hustě vyrovnaná..postoupit může kdokoli,ale jsem rád i za bodík,s Ičkem,kterej porazí i mantela...ale bez pořádnýho útoku to nejdeA jsem rád i za výkon,dát 141 ve stavu,kdy je Atým s morálkou na 95-96 a týmovka není na stovce..
puvodne tam byli, ale kazili mi smajlikaPaToM wrote:Hmm, nechcem byť zlý, ale chýba ti na konci príspevku toto ))). (To nie je smajlík, jednoducho tri uzatváracie zátvorky).frankie_doparoma wrote:hm, me ceka Pavlova Bohemka a moc ruzove to nevidim, potrebuju jen vyhru....
vcera jsem mel dulezitej turnajovej match (kterej se vydaril - http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=49 asi si z toho udelam screen, protoze tenhle tym se v pristich sezonach rozhodne nebude porazet snadno(ve finale dostanu od me_dinamo zrejmne na prdel, ale za to finale si aspon odnesu naky prachy, za finale Mince jen nasrani (tim nerikam ze bych Minci nak flakal, jen ze clovek ma vic zajmu v turnajich, k tomu hernan cup, otevrenej boj v lize...nezbejvaj sily:(
...tak alibi jsem si napsal, ted muzu Pavla porazit
Zle sa mi to takto číta, no...
Sorry za OT.
... veľa šťastia v zápase.
Stydím se,ale musím se zeptst..Hernán Cup je co? Hernana znám,ale jak se dostáváte do jeho turnaje?acskncl wrote:Snaha projit pres prvni kolo vyrazovacich zapasu bude, ale neceka nas nic lehkeho, radi by sme ten den hrali jeste po ranu v Hernan cupu
to se u nás říká SP pohárů, protože na něj byl Hernán expert...proto Hernan cupcrueface1 wrote:Stydím se,ale musím se zeptst..Hernán Cup je co? Hernana znám,ale jak se dostáváte do jeho turnaje?acskncl wrote:Snaha projit pres prvni kolo vyrazovacich zapasu bude, ale neceka nas nic lehkeho, radi by sme ten den hrali jeste po ranu v Hernan cupu
aha..tak to se bude říkat i u náspupajdi13 wrote: to se u nás říká SP pohárů, protože na něj byl Hernán expert...proto Hernan cup
Realita :pupajdi13 wrote: Pupajdího tip na play off : (1/1 vs 2/8 a 1/8 vs 2/1) Valcíři Chomutov C.F..... vs.....Stratovarius ////////// Mccgrady City Football team.....vs.....rudá mašina
Realita :pupajdi13 wrote:Pupajdího tip na playoff : (1/2 vs 2/7 a 1/7 vs 2/2) FC MAROWITCH.....vs.....FK Laugaricio /////////// berušky .....vs.....FC Letenská šlechta
Realita :pupajdi13 wrote:Pupajdího tip na playoff : (1/3 vs 2/6 a 1/6 vs 2/3) FK Hash Rohatsko.....vs.....Šutrteam/////////Bobani.....vs.....Mission Impossible
Realita :pupajdi13 wrote:Pupajdího tip na playoff : (1/4 vs 2/5 a 1/5 vs 2/4) Litomerice losers Club de Fotbal.....vs.....PC Bonner///////Dynamo Oleksovice.....vs.....Bohemians 1905
Já vím,to byla ta co se napojovala a tu tvouBoban25 wrote:Martas mas to v ocku. To je jasny. Ale nase skupina urcite nebyla ta ktera brzdila turnaj.