Ešte môžeš zabojovať o postupHolstein wrote:aj som sa čudoval,ked som videl výsledok a zostavu,no potešil si ma,tento týždeň 2 víťazstvá zo supermi na špici tabuľky
2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
-
GeorgeTT
- Member of the Soccer Project Association
Re: 2. liga (SL)
GeorgeTT
no teraz to vyzerá už lepšie,začiatok ligy mi vôbec nevyšiel,skúsim zabojovať,škoda že som nedal aj okochu predtým
-
GeorgeTT
1. FC Košice 2 - 3 FK TRNAVA (127:137)
V peknom zápase sme si poradili s Rezešovcami zaslúžene, solídny výkon nám napovedá, že cesta do Corgoň ligy je nám otvorená
2 góly - Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky
V peknom zápase sme si poradili s Rezešovcami zaslúžene, solídny výkon nám napovedá, že cesta do Corgoň ligy je nám otvorená
GeorgeTT
tak posledné 2 kolá som prespal bez zostavy a tak to aj dopadlo,zachránený som a postupiť nemôžem
-
GeorgeTT
okocha 0 - 1 FK TRNAVA (130:136)
V peknom a slušnom zápase sme dokázali uchmatnúť lídrovi tri body, a tým znížiť jeho náskok.
V peknom a slušnom zápase sme dokázali uchmatnúť lídrovi tri body, a tým znížiť jeho náskok.
GeorgeTT
-
GeorgeTT
FK TRNAVA 1 - 0 AS Slana Miskovec (136:129)
Gólom z penalty na konci 1. polčasu sme si zabezpečili dôležité víťazstvo. Ostrostrelec Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky sa opäť presadil, zaznamenal už svoj 16 -ty presný zásah. Čo je ale dôležitejšie, líder tabuľky zaváhal na pôde IDM United (naše prosby boli vyslyšané
), a tak sme prví.
Gólom z penalty na konci 1. polčasu sme si zabezpečili dôležité víťazstvo. Ostrostrelec Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky sa opäť presadil, zaznamenal už svoj 16 -ty presný zásah. Čo je ale dôležitejšie, líder tabuľky zaváhal na pôde IDM United (naše prosby boli vyslyšané
GeorgeTT
-
MilanSLOVAKIA
GtatulujemGeorgeTT wrote:FK TRNAVA 1 - 0 AS Slana Miskovec (136:129)
Gólom z penalty na konci 1. polčasu sme si zabezpečili dôležité víťazstvo. Ostrostrelec Matus 'SUPERSTAR' Podhradsky sa opäť presadil, zaznamenal už svoj 16 -ty presný zásah. Čo je ale dôležitejšie, líder tabuľky zaváhal na pôde IDM United (naše prosby boli vyslyšané), a tak sme prví.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
GeorgeTT
skrachovanci 0 - 1 FK TRNAVA (123:130)
Bez troch opôr základnej zostavy a s jednou redkou sme aj tak dokázali vyhrať na pôde skrachovancov. Náš najväčší konkurent okocha roztrieskal Bianco Nerii 5:1 (131:100), tak sa drží stále bodík za nami. Čakajú nás ešte dva zápasy, na pôde IDM United a doma s Bianco Nerii, veríme v 6 bodov a v konečné víťazstvo
Bez troch opôr základnej zostavy a s jednou redkou sme aj tak dokázali vyhrať na pôde skrachovancov. Náš najväčší konkurent okocha roztrieskal Bianco Nerii 5:1 (131:100), tak sa drží stále bodík za nami. Čakajú nás ešte dva zápasy, na pôde IDM United a doma s Bianco Nerii, veríme v 6 bodov a v konečné víťazstvo
GeorgeTT
po dnešnom víťazstve baráž,po zlej druhej polovici odvety som s tým nerátal