ještě že jsme tu včera psaly že je hujer až ve čtvrtekimpossible wrote:Ja jsem debiiiil. Uplne jsem na hujera zapomel. Prisel jsem v klidku domu, udelal si veceri, koukal na telku a ted si rikam, ze se podivam na SP...To je na facku...

Moderator: Czech Moderators
ještě že jsme tu včera psaly že je hujer až ve čtvrtekimpossible wrote:Ja jsem debiiiil. Uplne jsem na hujera zapomel. Prisel jsem v klidku domu, udelal si veceri, koukal na telku a ted si rikam, ze se podivam na SP...To je na facku...
No tak někoho jste přece přesvědčili...oliwapol wrote:ještě že jsme tu včera psaly že je hujer až ve čtvrtekimpossible wrote:Ja jsem debiiiil. Uplne jsem na hujera zapomel. Prisel jsem v klidku domu, udelal si veceri, koukal na telku a ted si rikam, ze se podivam na SP...To je na facku...
no jo - poslední tři fleky - dneska je to šrumec...oliwapol wrote:pěkně rychle se nám to plní,to bysme mohli ještě dnes losovat
Šrumec teprve nastane až uvidim los..palo wrote:no jo - poslední tři fleky - dneska je to šrumec...oliwapol wrote:pěkně rychle se nám to plní,to bysme mohli ještě dnes losovat
Samí hratelní soupeři - no nééé ???Ataner wrote:Šrumec teprve nastane až uvidim los..palo wrote:no jo - poslední tři fleky - dneska je to šrumec...oliwapol wrote:pěkně rychle se nám to plní,to bysme mohli ještě dnes losovat
To ano, samé A, B, C, ...palo wrote:Samí hratelní soupeři - no nééé ???
...D,E,F,G...GeorgeTT wrote:To ano, samé A, B, C, ...palo wrote:Samí hratelní soupeři - no nééé ???
Veru tak - losujeme!!!palo wrote:Tak to vypadá,že se snad fakt bude ve 22 losovat - poslední volné místo !!!
Koulej je sem..koukal jsem..ale radši snad do béčka,áčko je už trošku moc..palo wrote: Samí hratelní soupeři - no nééé ???
Paráda, naplnili sme to medzi dvoma simuláciami. Ale to len vypovedá o usporiadateľskej kvalite a prestíži tohto turnaja.Milko wrote:Veru tak - losujeme!!!palo wrote:Tak to vypadá,že se snad fakt bude ve 22 losovat - poslední volné místo !!!
Pár dni dozadu si porazil posledného finalistu tohoto turnaja......PaToM wrote: Aj keď neviem, čo tu budeme robiť v takej silnej konkurencii tesne pred prestavbou kádra.