Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

Hadis
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XVI. - Hujerem acskncl !!!

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:.......
Márty, myslím si, že pro toto je jednoduché pravidlo. Všichni pořadatelé z fóra většinou svůj turnaj sledují, komentují a tudíž vědí, kdo ty termíny brzdí.
Ten kdo brzdí, toho příště pořadatel nepozve. Když se nedostane do XY turů z fóra, buď bude hrát turnaje otevřený, nebo si ty svoje termíny pořeší jinak.

Ten, kdo ty termíny brzdí s tím asi nic neudělá, je to na Vás, na pořadatelích :-) prostě příště nezvat.

Jo, opakuju se, takže radši končím, příště těm brzdám pozvánku neposílejte a bude líp :-)
oslicek wrote: hráli jsme spolu v Pavlovicích na srazu jinak asi ne, to je pravda.

při pohledu na kvalitu a stav mého kádru budeš v tom případě mít asi jako jeden z mála výrazně kladnou bilanci :-).
Vzhledem k tomu, že já takovej pohled a průzkum trhu nedělám, tak ani nevím co mě čeká či nečeká, ale když to říkáš ty, tak asi možná bych mohl být na tom dobře :-)

Snad si na srazu zase čutnem ;)
AC Had Bozak

acskncl

Re: Stratovarius Cup XVI. - ZA CHVÍLI TO ZAČNE !!!

Post by acskncl »

palo wrote:Takže gratulace - to byl těžce stresový Hujer - v největším frmolu mi přišla manželka povykládat,co komu koupila za dárek... :wink:
acskncl vyhrává SPFA na dva týdny (a překvapení k tomu :wink: ) oliwa může po víkendu poslat pozvánku na 3 přáteláky,Azor na dva.
Diky vcera dorazilo :mrgreen:
Vcelku to byla nahoda, brouzdam si tak marne po trhu a najednou pozvanka, tak sup se teda prihlasit at to nepropasnu jako posledne :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
palo

Post by palo »

Je dobře,že je o turnaj zájem,z druhé strany neúčast péeska,tomkycze nebo pupajdiho určitě mrzí...
Nikdy dřív se to tak rychle nezaplnilo a to pozvánek posílám v první vlně zhruba stejně.Ono se to rozjelo už tím Hujerem,za 4 minuty bylo 12 přihlášených... :wink:
U péeska jsem navíc nepředpokládal,že by tu nebyl celý večer - myslel jsem,že když píšeš "to tu nebudu",myslíš tím že nestihneš Hujera.
Ale jak říkám,nevím co spustilo tu lavinu,co si pamatuju tak nejrychlej se to zatím zaplnilo druhý den ráno.
Image
palo

Post by palo »

acskncl wrote:
palo wrote:Takže gratulace - to byl těžce stresový Hujer - v největším frmolu mi přišla manželka povykládat,co komu koupila za dárek... :wink:
acskncl vyhrává SPFA na dva týdny (a překvapení k tomu :wink: ) oliwa může po víkendu poslat pozvánku na 3 přáteláky,Azor na dva.
Vcelku to byla nahoda, brouzdam si tak marne po trhu a najednou pozvanka, tak sup se teda prihlasit at to nepropasnu jako posledne :roll:
Neblázni - to byla fakt náhoda ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
acskncl

Post by acskncl »

Tak stejne jako minulou sezonu se turnaje brzdily hlavne tam kde byla snaha hrat Hernan cup i v poslednim tydnu a bylo tedy nutne vhodne poresit terminovku v maximalne moznem predstihu :twisted: Tedy se neco proste protahlo. U nas uz asi Hernan cup vice hrat nebudem, takze jedna z brzd se asi uvolni :mrgreen:
acskncl

Post by acskncl »

palo wrote:
acskncl wrote:
Neblázni - to byla fakt náhoda ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jasne preskocim z trhu do posty zda me nekdo nahodou neprehodil(dneska tedy jeden magor na primej jo) a ona tam pozvanka na turnaj :mrgreen:
palo

Post by palo »

acskncl wrote:
palo wrote: Neblázni - to byla fakt náhoda ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jasne preskocim z trhu do posty zda me nekdo nahodou neprehodil(dneska tedy jeden magor na primej jo) a ona tam pozvanka na turnaj :mrgreen:
Tak to je pecka,tady každý kliká deset minut jak blázen a Ty to pak chytneš po haluzi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

pupajdi13 wrote:Zaplnění - připomíná mi to zlaté časy ŠM , kdy za 2 hodky bylo plno 8)

má učast - bohužel, nemám místo a pokud někde umyslně nevypadnu,tak ani mít do konce roku nebudu, začíná to bejt pomalu k zamyšlení , když se kdokoli hlásí do turnaje , kor jednáli se o tur z fora měl byt vzít v potaz i fakt,že se jeho učast netýká pouze jeho samého ,ale i dalších 31 lidí,.....při možnosti hrát 9 turnajů z toho pak vznikají vcelku pěkné pasti pro ostatní hráče , nedej bože ty uspěšné .
Myslím,že jsem taky hrál na vysoké urovni a třeba ještě zase budu a nikdy nebylo potřeba mít totalně problokované 3 týdny dopředu , na to abych dosáhl nějakého uspěchu.
Jako jeden z příkladů se dá ukázat zrovna můj tur , vyřazovací kolo začalo 5.12. a končí 18.12. -(,tomky,Mccgrady,íčko,foxir,leblik, prim a boban jsme na 14 dní oseklý od možnosti mít jedno volné místo,protože vypadli , já teprva vypadnu) , nikoho nebaví čekat 14dní po odehrání na poslední zápas a takhle je to v poslední době skoro všude a drhne to pak celý turnaj , lidi vypadnou z tempa, topic stojí a je mrtvej ....napětí je fuč a nastává spíš nasrání.....kterého jsem ted dosáhl třeba já , přišel jsem o LG cup i o Hujera a to mi není po chuti.....abych se tomu ubránil,tak abych nakonec já začal hrát mín turnajů (udělal si vlastní omezení) ,abych se tomuhle vyhnul :shock:
Ale mělo by to bejt přesně naopak, každej kdo se někam hlásí by si měl být vědom své termínovky a podle toho postupovat .
Jak říkal jeden můj kolega....tohle je totalní diletanství. 8)
já mám takhle zablokovaný 4 turnaje snad 10-14 dní už a pěkně mě to sere :evil:
ACS Pardubice
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:...

Ale mělo by to bejt přesně naopak, každej kdo se někam hlásí by si měl být vědom své termínovky a podle toho postupovat .
souhlas... i s názorem hadise.. je to fakt na prd a to mám zablokovaný jen dva turnaje...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:

souhlas... i s názorem hadise.. je to fakt na prd a to mám zablokovaný jen dva turnaje...
Vidíte chlapci, treba to riešiť ako ja - nehrať žiadne turnaje a nič vás nebude srať :mrgreen: ...iba to, že nič nehráte :cry: Ale už len sezónka a som tu medzi vami zase! :P
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote:
PaTTTTrick wrote:

Vidíte chlapci, treba to riešiť ako ja - nehrať žiadne turnaje a nič vás nebude srať :mrgreen: ...iba to, že nič nehráte :cry: Ale už len sezónka a som tu medzi vami zase! :P
A uz len dve sezonky a zase se na to vyseres a pujdes zpatky kseftarit? :lol:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:
Hippopotamus wrote: Vidíte chlapci, treba to riešiť ako ja - nehrať žiadne turnaje a nič vás nebude srať :mrgreen: ...iba to, že nič nehráte :cry: Ale už len sezónka a som tu medzi vami zase! :P
A uz len dve sezonky a zase se na to vyseres a pujdes zpatky kseftarit? :lol:
Nééééééééééé :mrgreen: Proste s prvým tímom to nebolo ideálne, s druhým to už snáď bude lepšie!
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote: Ale už len sezónka a som tu medzi vami zase! :P
jen si hezky kšeftuj, těch našlapanejch čechoslováků je tu až moc, pak má člověk něco vyhrát ( hlavně když nejsem schopnej se do poloviny turnajů ani přihlásit )
ps2512

Post by ps2512 »

Kdyz ja doma pekl cukrovi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Kdyz ja doma pekl cukrovi :mrgreen:
Tak ses měl mezi dvouma plechama přihlásit tyvole... :roll:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”