myslím,že je jasný, co uvidímmrakoplas44 wrote:Počkej na finále a uvidíš sama.Raduuza wrote:a já jsem si myslela, že se tu hraje fotbal a on zatím asi nějakej řeckořímskej zápasmrakoplas44 wrote:
Jsem zvědavej jak to dopadne, protože Milan se určitě o postup bude chtít poprat.
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
Re: O P B 13 - prvním finalistou FK Raduuza - gratulujeme

-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Já zase doufám že toho moc neuvidíme..Raduuza wrote: myslím,že je jasný, co uvidím![]()
JPD - B.3
neučila tě maminka být k dáme galantní?Ataner wrote:Já zase doufám že toho moc neuvidíme..Raduuza wrote: myslím,že je jasný, co uvidím![]()
![]()

-
Ataner
Držím jim dveře,kabáty a židle ..ale ono už to dnes žádnou nebere..tak já vážně nevimRaduuza wrote:neučila tě maminka být k dáme galantní?Ataner wrote:Já zase doufám že toho moc neuvidíme..Raduuza wrote: myslím,že je jasný, co uvidím![]()
![]()
JPD - B.3
tak to si vybíráš nějaký divný typy..Ataner wrote:
Držím jim dveře,kabáty a židle ..ale ono už to dnes žádnou nebere..tak já vážně nevim

-
PaToM
FC DAC 2:3 FC Hostage
výkony: 128 - 133
Tak výkon nič moc, ale nechceli sme to prehnať s agresivitou. Škoda len, že sa nám zranil náš najlepší útočník a nezahrá si teraz minimálne 5 dní.
Ale vyhrali sme a postúpili a to je to podstatné. Sme veľmi šťastní a tešíme sa na ďalší zápas. Semifinále je veľký úspech, pretože akýkoľvek iný štvrťfinálový súper by bol nad naše sily.
Týmto zápasom sme uzavreli 49. sezónu v Bubne. O našom ďalšom súperovi sa rozhodne v novej sezóne v utorok o 10:00. Budú ním buď domáci Valcíři alebo hosťujúci Stratovarius. Jeden súper ťažší súper ako druhý, ani jedného z nich sme ešte v súťažnom zápase neporazili, takže v každom prípade budeme outsidermi. Budeme hrať doma, lenže bez zapnutej výhody a okrem toho naši fanúšikovia so sezónou nie sú veľmi spokojní, takže ani vo veľkom počte zrejme neprídu.
výkony: 128 - 133
Tak výkon nič moc, ale nechceli sme to prehnať s agresivitou. Škoda len, že sa nám zranil náš najlepší útočník a nezahrá si teraz minimálne 5 dní.
Ale vyhrali sme a postúpili a to je to podstatné. Sme veľmi šťastní a tešíme sa na ďalší zápas. Semifinále je veľký úspech, pretože akýkoľvek iný štvrťfinálový súper by bol nad naše sily.
Týmto zápasom sme uzavreli 49. sezónu v Bubne. O našom ďalšom súperovi sa rozhodne v novej sezóne v utorok o 10:00. Budú ním buď domáci Valcíři alebo hosťujúci Stratovarius. Jeden súper ťažší súper ako druhý, ani jedného z nich sme ešte v súťažnom zápase neporazili, takže v každom prípade budeme outsidermi. Budeme hrať doma, lenže bez zapnutej výhody a okrem toho naši fanúšikovia so sezónou nie sú veľmi spokojní, takže ani vo veľkom počte zrejme neprídu.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
frankie_doparoma
heh, cestne? to znamena ze ja nehaju cestne?impossible wrote: Fotbal vcera prezil. Cestny a cisty zpusob hry porazil agresy a premotivovani. Gratulace do Myta
a premotivovani? oba jsme hrali se stejnou tymovkou
cista hra? a oba jsme nedohrali v 11ti
lol, to je hodnoceni zapasu stylem "sli dva a ten prostredni upad"
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
palo
Jestli jim držíš dveře,aby nešly otevřít,držíš je za kabáty,aby nemohly odejít a odděláváš jim židle když si sedají tak se nediv...Ataner wrote: Držím jim dveře,kabáty a židle ..ale ono už to dnes žádnou nebere..tak já vážně nevim

-
Ataner
Něco na tom bude..já jen doufám že tahle už neuteče...no vymýšlej zase nový nick..palo wrote:Jestli jim držíš dveře,aby nešly otevřít,držíš je za kabáty,aby nemohly odejít a odděláváš jim židle když si sedají tak se nediv...Ataner wrote: Držím jim dveře,kabáty a židle ..ale ono už to dnes žádnou nebere..tak já vážně nevim
JPD - B.3
Opožděná gratulace FK Raduuza... 
http://www.youtube.com/watch?v=OEfzW-Em ... e=youtu.be
My jsme Brňáci, Komeťáci a Zbrojováci-My jsme Brňáci pro každýho velcí ču*áci..
Všude jezdíme-svým klubům fandíme-tituly do štatlu vrátíme...
My jsme Brňáci, Komeťáci a Zbrojováci-My jsme Brňáci pro každýho velcí ču*áci..
Všude jezdíme-svým klubům fandíme-tituly do štatlu vrátíme...
-
impossible
PC Bonner 1 - 1 Mission Impossible 139 - 139
Pokutové kopy 5 - 3 Pokutové kopy
Tak tentokrat penalty nevysly. Skoda redky v 83. minute. Mozna bychom to v 11 dotlacili v vyhre
Tak tentokrat penalty nevysly. Skoda redky v 83. minute. Mozna bychom to v 11 dotlacili v vyhre
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
PaTTTTrick
uff, bylo to o fous... moji dědkové už mají problém uběhat druhý zápas v řadě, pomohl přátelák s Atanerem, aby se b-team trochu proběhnul.... pěkný výkon Ičko...impossible wrote:PC Bonner 1 - 1 Mission Impossible 139 - 139
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
mrakoplas44
Co to vidím......Ataner wrote:Něco na tom bude..já jen doufám že tahle už neuteče...no vymýšlej zase nový nick..palo wrote:Jestli jim držíš dveře,aby nešly otevřít,držíš je za kabáty,aby nemohly odejít a odděláváš jim židle když si sedají tak se nediv...Ataner wrote: Držím jim dveře,kabáty a židle ..ale ono už to dnes žádnou nebere..tak já vážně nevim
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59