Se těšímefrankie_doparoma wrote:Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatsko
hm, tluchuba mi ma co vracet, navic on urcite dohraje v 11ti.... tezkej match, ale nastetsi se hraje v sobotu takze muze jit do hry Acko, uvidime co z toho bude;)

Moderator: Czech Moderators
Se těšímefrankie_doparoma wrote:Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatsko
hm, tluchuba mi ma co vracet, navic on urcite dohraje v 11ti.... tezkej match, ale nastetsi se hraje v sobotu takze muze jit do hry Acko, uvidime co z toho bude;)
Pavli, nemusíš se kvůli tomu nasírat a opouštět turnaj při první příležitosti.sexy kote wrote:Protože blokování termínů omezovat nehodlám,turnajová brzda tedy vzala v potaz ohled na ostatní manažery, kteří se nemůžou hlásit po vypadnutí jinam. Turnaj tedy Berušky opouští dobrovolně při první možné příležitosti
rudá mašina : FK Laugaricio 1-0 ( 0:0 ) 143:140acskncl wrote:Tak postupujem do semifinale, ale zde uz budem jen do poctu, pohled na soupere znaci konec
vyměnil jsi na mě trenera....pěkná podpásovkaPapa Bouba Diop wrote:..tak a děj se vůle boží...
hehe, povedená hláškafrankie_doparoma wrote:tak jsem rad ze jsem v Minci opet za sebou v Oleksovicich nechal jen placici vdovy a vyrabovany stadion
No jo, Frenkie to vystihl přesněpupajdi13 wrote:hehe, povedená hláškafrankie_doparoma wrote:tak jsem rad ze jsem v Minci opet za sebou v Oleksovicich nechal jen placici vdovy a vyrabovany stadion
![]()
Moc pěknej zápas...gratulace Frenkičovi ......tlučhubík odehrál turnaj se ctí a i on může být se svým výkonem spokojen (já s jeho jsem).