Ahoj....díky za gratulaci.PaTTTTrick wrote:Gratulace na Letnou... bohužel rozhodnul to Papa, neb vyhodil ráno trenéra, proto Pupajdi vypustil ranní zápas a soustředil se na Buben... já jsem si to nějak nepohlídal a večerní zápas včera a dnešní zápas ráno byli nějak mimo plán, pamatoval jsem si, že jsem je z poolu zrušil a přesto jsem je hrál
Škoda, doufal jsem .....
No aspon je čas začít trochu s přestavbou a začít pomalu vyhazovat hráče s věkem 32+
PC Bonner - FC Letenská šlechta 1:2 (143-144)

No přiznám se , že za to opravdu může Papa

Původně jsem včera večer přednastavil A tým na oba zápasy s tím,že jsem si na Papu v Minci v jeho včerejším rozpoložení věřil a že pak dám A tým i sem,počítaje s tím,že to ale už nebude na Tebe stačit.
Ráno ale vše změnilo, výměna trenera v Chomutově mi dala jasný signal,že dva Ačkaře v jeden hrací den prostě nevyřadím a šli do hry priority....Mince je můj turnaj , kterej organizuju pro Vás všechny tady, tam se prsit nepotřebuju, zato zahrát si potřetí za sebou finále Bubnu , jakožto obhájce celé trofeje , to byla jasná volba.

Každopádně radost převeliká,to se přiznávám Buben je (a stále to opakuju) pro nás to nejvíc po návratu týmu do hry.