A kurva! A tohle mám ve skupině, jo?kopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Momentálně v našich silách víc nebylo, náš výkon nás mile překvapil.

Moderator: Czech Moderators
A kurva! A tohle mám ve skupině, jo?kopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Neboj, tak dva týdny a budeš moct v zápasech se mnou jen překvapit.ps2512 wrote:už i Kopeček mě straší....no to už by měl být ten konec světaAtaner wrote:Hodně slušný Kopečku..palec..kopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Vedel som, že to budú zaujímavé matchekopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Ale proč jsi to musel losnout tak, aby se tyhle zajímavý mače hrály v mojí skupině?Milko wrote:Vedel som, že to budú zaujímavé matchekopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Ak budeš máť záujem, môžme si my dvaja vymeniť skupiny...ja som to totiž tiež kua zrovna nevyhralBig El wrote:Ale proč jsi to musel losnout tak, aby se tyhle zajímavý mače hrály v mojí skupině?Milko wrote:Vedel som, že to budú zaujímavé matchekopeckar wrote:combat - ŇOUMÍCI. 3:2 (145:141)
Momentálně v našich silách víc nebylo, náš výkon nás mile překvapil.![]()
A víš, že bych tu výměnu i bral? Jsou tam zvučnější jména a větší postavy cz/sk fóra, takže by byla větší zábava.Milko wrote:
Ak budeš máť záujem, môžme si my dvaja vymeniť skupiny...ja som to totiž tiež kua zrovna nevyhral
Prvé prekvapenie na svete. Ale je nám jasné, že bakulovi si chcel dať pekný vianočný darček. A ten sa isto potešilimpossible wrote:Mission Impossible 0 - 1 Cechie Dubec 105 - 114
Tak jsem dostal dopredu vanocni nadilkuSestava byla hodne lepena a slo to videt. No nic, 5 zapasu stale pred nami. Na podobne minely uz prostor nebude.
A to ani Knipping nehral...šutr wrote:The Last Mohycan 1 - 2 Šutrteam (132-133)
Naše vítězství u Milka(jistě to sám uzná) bylo jednoznačné a naprosto zasloužené
A tak týden hrát nebude po svoji cca desáté fraktuřeMilko wrote:A to ani Knipping nehral...šutr wrote:The Last Mohycan 1 - 2 Šutrteam (132-133)
Naše vítězství u Milka(jistě to sám uzná) bylo jednoznačné a naprosto zasloužené
Predsa len, je to už pán v zrelom vekušutr wrote:A tak týden hrát nebude po svoji cca desáté fraktuřeMilko wrote:A to ani Knipping nehral...šutr wrote:The Last Mohycan 1 - 2 Šutrteam (132-133)
Naše vítězství u Milka(jistě to sám uzná) bylo jednoznačné a naprosto zasloužené![]()