Škoda, trochu líp to chtělo poladit, je pravda, že poslední týden na SP celkem kašlu, takže hráči nebyli v TOP kondici, co mě těší, je že si Tigr vyplýtval výměnu trenéra. Nevadí bojujeme dál a na konci snad budou vlát nejvejš jamajský vlajky
Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
léblík
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
FC MAROWITCH 1 - 1 SPC Czech Tigers 142:141
Škoda, trochu líp to chtělo poladit, je pravda, že poslední týden na SP celkem kašlu, takže hráči nebyli v TOP kondici, co mě těší, je že si Tigr vyplýtval výměnu trenéra. Nevadí bojujeme dál a na konci snad budou vlát nejvejš jamajský vlajky
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
frankie_doparoma
cela Jamajka zejtra drzi palce Bobovi a jeho jablecnymu united 
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Apple United 1 - 1 tvaltnietmee
vykon: 143:140
random ma tuto sezónu zbožňuje
Bobo
Apple United
Apple United
-
léblík
Spíš nauč kopat penalty tohohle plejera Tobias 'N.' Storesundbobos23 wrote:Apple United 1 - 1 tvaltnietmee
Hmm jak počítam tak počítam ale zajtra to vonku nedam ani keby som vymenil trenera za Fergusona a dal hráčom doživotne kontrakty 
Bobo
Apple United
Apple United
-
frankie_doparoma
no hlavne mu to nevypoustej jako Elrios, kterej si mysli ze je tigerinho jasnej vitez
nevim co vsichni maj, ja s nim sice prohral, ale venku a jeste jsem dohraval v 10ti a mel jsem jen o dva body horsi vykon a leblik ho u sebe doma vykonem prehral a to jeste tigerinho menil trenera
nebat se a nekrast a hlavne hrat na plno
nevim co vsichni maj, ja s nim sice prohral, ale venku a jeste jsem dohraval v 10ti a mel jsem jen o dva body horsi vykon a leblik ho u sebe doma vykonem prehral a to jeste tigerinho menil trenera
nebat se a nekrast a hlavne hrat na plno
Neskutočný Tím ten tvaltnietmee 7 zapasov z toho 5 remíz. Dva razy mu pan random pomohol ale zase mu to aj dva krat dojebabral.. Čistá telenovela ich vzťahléblík wrote:Spíš nauč kopat penalty tohohle plejera Tobias 'N.' Storesundbobos23 wrote:Apple United 1 - 1 tvaltnietmee
Bobo
Apple United
Apple United
-
frankie_doparoma
jojo, remizovej kral, ale je to asi hodne nasravajici v nasi vyrovnany lize kde 4. a 14. tym deli tri body...
-
léblík
Máme to nějak moc těžký to Béčko
Hlavně Bobos nic nevypouštět 
-
tomkycz
jojo to bylo už loni, ale pořád lepší pár solidních týmů, než tam mít jeden damned jako loni v B.3. Tigers jsou hodně kvalitní, ale mají úzký kádr. Loni jim to sice vycházelo, nehrají turnaje, takže mají minimálně zraněných, ale na postup jim to stejně o fous nestačilo... Já věřím jamajce, ale chce to 100% koncentraci a toho se celkem bojím... !!!léblík wrote:Máme to nějak moc těžký to BéčkoHlavně Bobos nic nevypouštět
Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemutomkycz wrote:jojo to bylo už loni, ale pořád lepší pár solidních týmů, než tam mít jeden damned jako loni v B.3. Tigers jsou hodně kvalitní, ale mají úzký kádr. Loni jim to sice vycházelo, nehrají turnaje, takže mají minimálně zraněných, ale na postup jim to stejně o fous nestačilo... Já věřím jamajce, ale chce to 100% koncentraci a toho se celkem bojím... !!!léblík wrote:Máme to nějak moc těžký to BéčkoHlavně Bobos nic nevypouštět
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
Opravdove maso, ale bude v B3, tam to bude rezba o kazdej bod a gol
Na ceste do propadliste dejin.
-
tomkycz
ACS - to je pravda, kdyby oba moji loňští rivalové nehráli pohár, tak bych nepostoupil, zrovna tak, kdybych pohár hrál sám... Pohár je hodně velká nevýhoda...
-
frankie_doparoma
to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevimacskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemuPrikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....
1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1
Průměrný výkon hráče je nic neříkající a body nezaručující hodnotafrankie_doparoma wrote:to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevimacskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemuPrikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....
1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1