Raduuza wrote: jj půjdete na Petřín

Moderator: Czech Moderators
Raduuza wrote: jj půjdete na Petřín
Ty se nesměj! Přijede návštěva z drsného severu a Ty místo abys ji pohostil, tak si trajdáš někam na svatbu... Ještě kdyby to byla aspoň svatba Tvoje...npupajdi13 wrote:Raduuza wrote: jj půjdete na Petřín![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zařaď se sám do které chceš skupiny a pět dalších do protiskupiny.Ataner wrote:Já tu jsem a doufám že víš kam nás zařadit..
Dobře Ty..mrakoplas44 wrote:Zařaď se sám do které chceš skupiny a pět dalších do protiskupiny.Ataner wrote:Já tu jsem a doufám že víš kam nás zařadit..
Už to máš?Ataner wrote:Dobře Ty..mrakoplas44 wrote:Zařaď se sám do které chceš skupiny a pět dalších do protiskupiny.Ataner wrote:Já tu jsem a doufám že víš kam nás zařadit..
Ne ne vyber si kde chceš hrát a dalších pět do druhé skupiny.Ataner wrote:Nám je to šumák...něco nám tam z Háčka naflákej..
Čekám kdo se dohlásí..ještě..mrakoplas44 wrote:Ne ne vyber si kde chceš hrát a dalších pět do druhé skupiny.Ataner wrote:Nám je to šumák...něco nám tam z Háčka naflákej..
Ty to natahuješ.....Ataner wrote:Čekám kdo se dohlásí..ještě..mrakoplas44 wrote:Ne ne vyber si kde chceš hrát a dalších pět do druhé skupiny.Ataner wrote:Nám je to šumák...něco nám tam z Háčka naflákej..
Nechci je znervózňovat před losem..mrakoplas44 wrote: Ty to natahuješ.....
Doufám že půjdeš do mojí skupiny.Ataner wrote:Nechci je znervózňovat před losem..mrakoplas44 wrote: Ty to natahuješ.....
To je ta slabá..tak jo...ale chceme do finále..mrakoplas44 wrote:Doufám že půjdeš do mojí skupiny.Ataner wrote:Nechci je znervózňovat před losem..mrakoplas44 wrote: Ty to natahuješ.....