Cechie Dubec - Sipkari 0:1 (126:133)
zatial 6 zo 6-tich...

Moderator: Czech Moderators
Za to ja mám 0 zo 6tich...doctor46 wrote:2.kolo
zatial 6 zo 6-tich...![]()
No ty si mi už veľmi ale veľmi dávno negratuloval...a vieš ako mi to moc chýbapalo wrote:Děkuju - je příjemné ,že furt negratuluju jenom já Tobě jako doteď...Milko wrote:2. kolo
Stratovarius 1 - 0 The Last Mohycan
- už tradične. Pali gratulujem
To pride,pan domaci bez bodu zostat nemoze...Milko wrote:Za to ja mám 0 zo 6tich...doctor46 wrote:2.kolo
A isto nebudú posledné...Teším sa na tvoju odvetu s darkom, ako to nakoniec vypálikopeckar wrote:ŇOUMÍCI - MŠK Žilina 1908. 3:1 (139:122)
Druhý zápas za námi a na náš účet připsány první důležité tři bodíky.
Dlhšia regenerácia ti nie je zlá vec...Azor wrote:1.SK Carl Kozojidky - Baníček 1:3 V:95-119
Tak 1.zápas jsme zvládli, nyní si počkáme až do 2.1. na 2.kolo...
Obávam sa, že môžedoctor46 wrote:To pride,pan domaci bez bodu zostat nemoze...Milko wrote:Za to ja mám 0 zo 6tich...doctor46 wrote:2.kolo
![]()
Sudí 78%, oba hrajeme ráno SP cup, ten můj zápas navíc v 10.00 moc roli hrát nebude. Týmová nálada bude už docela vysoko a tak uvidíme.Milko wrote:A isto nebudú posledné...Teším sa na tvoju odvetu s darkom, ako to nakoniec vypálikopeckar wrote:ŇOUMÍCI - MŠK Žilina 1908. 3:1 (139:122)
Druhý zápas za námi a na náš účet připsány první důležité tři bodíky.
No vitaj RaduuzkaRaduuza wrote:
no chvilku jsem bloudila, ale už se mě nezbavíšMilko wrote:No vitaj RaduuzkaRaduuza wrote:Tak si sem konečne trafila
Budeš taká naša pijavičkaRaduuza wrote:no chvilku jsem bloudila, ale už se mě nezbavíšMilko wrote:No vitaj RaduuzkaRaduuza wrote:Tak si sem konečne trafila
![]()
No hezky jsi jí pojmenoval..Milko wrote: Budeš taká naša pijavička