ja za jakyhokoliv nevytrenovanyho hrace nedam vic jak 2M, mam svy hranice

Moderator: Czech Moderators
Koho jste potkali? Co vám to nalhali?Hippopotamus wrote:Tak som si myslel, aká to bude pohodová cesta do áčka, teda, hlavne v ňom že to bude pohodička, a ono sa človek dozvie, že akýsi Kopeček ide hore, Remedy, Damned bude ešte v plnej sile...aspoňže Xixiho som "odhovoril" a ešte si pár sezón poobchoduje
Já už ho tam mám..impossible wrote:Tak jsem si Kopecka taky pridal, aby to bylo jeste zajimavejsi.
Človek musí kupovať hráčov za nehorázne prachy, aby si ho niekto pridalAtaner wrote:Já už ho tam mám..impossible wrote:Tak jsem si Kopecka taky pridal, aby to bylo jeste zajimavejsi.
Jediného čeho se nebojím tak přestupu za nehorázné prachy..ale nás stejně nikdo nezná..Hippopotamus wrote:Človek musí kupovať hráčov za nehorázne prachy, aby si ho niekto pridalAtaner wrote:Já už ho tam mám..impossible wrote:Tak jsem si Kopecka taky pridal, aby to bylo jeste zajimavejsi.Ale aspoň ostanem mimo pozornosť čo najdlhšie
kurva, nemachruj furtkopeckar wrote:SoccerProject.com Přidán k oblíbeným 27 Pro (16:16)
Ahoj,
Váš tým byl přidán k oblíbeným u manažera Ray Ben.
S úctou,
The SoccerProject Football Association
Další z nastupující generace potenciálních áčkařů si na nás najal špehy.
No, mám asi tak 3 promile, tak se nedivfrankie_doparoma wrote:hadis: ty vole co blbnes?!aby te nesmazali
![]()
Ako obchodníka si ma predsalen sem-tam niekto všimol...frankie_doparoma wrote: hippo: nevim jestli se ti to dari, mas vic foloweru nez "nas ydol"
a kde ?frankie_doparoma wrote:jinak velky palec nahoru leblikovi, za to co napsal
Byla to odpověd Kopečkovi, ale PaTom jí pohotově smazal . . .tomkycz wrote:a kde ?frankie_doparoma wrote:jinak velky palec nahoru leblikovi, za to co napsal