Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

tomkycz wrote:
mantel wrote:
tomkycz wrote:tak Papa to taky zabalil, aspoň jsem si s ním stihl kopnout regulérní zápas...
A kdo další to ještě balí, máš nějaké přesné info ?
Já to nebalím, zatím hraju jen doma a uvidí se podle průběhu.
Edit : tak už jsem tu tiskovku četl taky
to ne myslel jsem jako druhý v pořádí za Monte...
jsem myslel, že máš nějaké nové info, tiskovku od papy jsem četl až potom :-)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tak nějak mě to přestalo bavit, tým už je za zenitem takže zkusím rozprodat a pak se uvidí. Úplně končit bych nechtěl, uvidíme jestli bude chuť a síla na další přestavbu..
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote:uvidíme jestli bude chuť a síla na další přestavbu..
Jo tyhle stavy jsou na SP nejhorší...tak držím palce,ať jí ještě někde vyštracháš.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Mccgrady City Football team 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 146:143

očekávaná prohra u Mccgradyho a pomalu se suneme dolů tam, kam patříme. Z venku toho moc chtít nebudeme, takže se chceme soustředit na domácí zápasy...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:tak nějak mě to přestalo bavit, tým už je za zenitem takže zkusím rozprodat a pak se uvidí. Úplně končit bych nechtěl, uvidíme jestli bude chuť a síla na další přestavbu..
tak snad my ty dva body, co si mi s randomem sebral nebudou chybět... trochu jsem provětral soupisku, nálada je v ***, tak tuto pulky sezony už asi nic neuhraji, ale zkusím zabojovat a jako ostatní doma zápasy nedávat zadarmo... ale udržení bude těžké...

Tož Papa, good luck na chut k přestavbě a pa pá :-)

Ehm, neříkal si že to zabalíš až po Agwe? :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

PaTTTTrick wrote:Ehm, neříkal si že to zabalíš až po Agwe? :-)
říkal :) ale tak nějak už se mě nechtělo snášet další případnou prohru :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Tak dnešek byl asi pro některé managery překvapivý, nicméně pokud dobře sledovali rozlosování, tak to zas tak překvapivé nebylo. Minulé kolo hrálo Béčko, příští kolo bude hrát Béčko a budou z toho body. Jen blázen by mezi tím nezkusil získat další body, zvlášť když nastoupil rozhodčí s oblíbenými procenty (86%). Polovina týmu měla 2 žluté , vykartovali se na příští zápas, kde by stejně nehráli. Takže samé pozitiva pro můj tým. Dostal jsem dnes i zprávu od florina , snažil jsem se mu to google angličtinou vysvětlit, snad to pochopí. Zatím jsem nikde nepsal, že jsem to zabalil a balit to zatím ani nemíním. Takže automaticky očekávat, že vypustím všechny venkovní zápasy, bylo celkem naivní. Zatím jsem vypustil jen ty, kde byla šance na body mizerná. Samozřejmě podobná očekávání se mohou stát komukoliv.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

mantel wrote:Tak dnešek byl asi pro některé managery překvapivý, nicméně pokud dobře sledovali rozlosování, tak to zas tak překvapivé nebylo. Minulé kolo hrálo Béčko, příští kolo bude hrát Béčko a budou z toho body. Jen blázen by mezi tím nezkusil získat další body, zvlášť když nastoupil rozhodčí s oblíbenými procenty (86%). Polovina týmu měla 2 žluté , vykartovali se na příští zápas, kde by stejně nehráli. Takže samé pozitiva pro můj tým. Dostal jsem dnes i zprávu od florina , snažil jsem se mu to google angličtinou vysvětlit, snad to pochopí. Zatím jsem nikde nepsal, že jsem to zabalil a balit to zatím ani nemíním. Takže automaticky očekávat, že vypustím všechny venkovní zápasy, bylo celkem naivní. Zatím jsem vypustil jen ty, kde byla šance na body mizerná. Samozřejmě podobná očekávání se mohou stát komukoliv.
To sice jo, ale zase chápej i je :-) Mě se tohle stát, tak su z toho na prášky :-)

Pravidelně mi tohle dělal kofi, kdo si ho pamatuje....celou sezonu na to sral, ale na zápasy se mnou se perfetně připravil, protože sme byli kámoši a znali se z fóra a pochopitelně vyhrál, když se soustředil jenom na ně :-)
Andrew - Sokol Čejč
tomkycz

Post by tomkycz »

Mantel to avizoval dopředu, že bude zejména venku nevyzpytatelný soupeř 8) a že si to tu ostatní z divize překládají, o tom nepochybuji... Ale pravda je, že Florin má kopec smůly, takže jeho frustrace je pochopitelná...

My jsme si uhráli co bylo třeba, z venku jsme s body počítat nemohli, ikdyž v koutku duše jsme doufali, doma se podařilo bodovat naplno, takže nic navíc, ale ani míň. Oba venkovní zápasy jsme měli delegovány přísné rozhodčí, zkusili jsme to risknout jako dneska Mantel, ale ještě se od něho máme co učit... 8) V týmu panuje naprostá spokojenost... 8)
Last edited by tomkycz on Sat Jan 05, 2013 10:24 am, edited 1 time in total.
mantel

Post by mantel »

trochu jsme kecali, vypadá to, že se trochu uklidnil (alespoň s tiskovkami), ale vnitřně to prožívá stále silně. Já mám ted pecháček z penaltami, posledních 5 jsem jich nedal, což mi přijde trochu víc než náhoda, když jsem je měl na náhodu nastavené. Střelci taky elitní, nicméně beru to že ne vždy se musí dařit. Snad se moje kopyta vzpamatují a začnou penalty proměňovat.
acskncl

Post by acskncl »

mantel wrote:trochu jsme kecali, vypadá to, že se trochu uklidnil (alespoň s tiskovkami), ale vnitřně to prožívá stále silně. Já mám ted pecháček z penaltami, posledních 5 jsem jich nedal, což mi přijde trochu víc než náhoda, když jsem je měl na náhodu nastavené. Střelci taky elitní, nicméně beru to že ne vždy se musí dařit. Snad se moje kopyta vzpamatují a začnou penalty proměňovat.
Az ho v pristi sezone vykosti frenkic na 99% rozhodciho se svejma reznikama tak mu jebne definitivne :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote:
mantel wrote:trochu jsme kecali, vypadá to, že se trochu uklidnil (alespoň s tiskovkami), ale vnitřně to prožívá stále silně. Já mám ted pecháček z penaltami, posledních 5 jsem jich nedal, což mi přijde trochu víc než náhoda, když jsem je měl na náhodu nastavené. Střelci taky elitní, nicméně beru to že ne vždy se musí dařit. Snad se moje kopyta vzpamatují a začnou penalty proměňovat.
Az ho v pristi sezone vykosti frenkic na 99% rozhodciho se svejma reznikama tak mu jebne definitivne :mrgreen:
Nejen jemu jebne, já myslím, že frankie už má na svědomí hezkých pár infarktů na SP. :lol:
EDIT: myšleno svou hrou, ne diskuzemí na foru :mrgreen:
Last edited by mantel on Fri Jan 04, 2013 8:37 pm, edited 1 time in total.
Ataner

Post by Ataner »

mantel wrote: Nejen jemu jebne, já myslím, že frankie už má na svědomí hezkých pár infarktů na SP. :lol:
Tak o tom nepochybuji..(nic Frankie v dobrém).. :wink:
JPD - B.3
tomkycz

Post by tomkycz »

acskncl wrote: Az ho v pristi sezone vykosti frenkic na 99% rozhodciho se svejma reznikama tak mu jebne definitivne :mrgreen:
tak na to si rád počkám :mrgreen: Mě s tím frenkie taky nehorázně vytáčí 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:Mě s tím frenkie taky nehorázně vytáčí 8)
to me tesi 8) :oops:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”