Tak už jsem v autobusu a nálada je skvělá.Raduuza wrote:jedeš na fotbal a ne do šantánu, takže oblečené budou, i když asi jen velmi skromněcrueface1 wrote:
A budou ty hostesky bez s s oblečení ?![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak už jsem v autobusu a nálada je skvělá.Raduuza wrote:jedeš na fotbal a ne do šantánu, takže oblečené budou, i když asi jen velmi skromněcrueface1 wrote:
A budou ty hostesky bez s s oblečení ?![]()
![]()
Vynořuji se na chvíli z hlubin zapomnění a tleskám Pupajdímu za krásný zápis! Je pouze málo lepších věcí než mít doma pohárek z Bubnu 13pupajdi13 wrote: 'O Prokoplej buben 11 - 13 '
Zdravím všechny....děkuju za gratulace k postupu do Grande finále a když dovolíte, vemu to ted trochu bilančně .
O Prokoplej buben 11
Měl jsem hodně dlouhou pauzu od SP a pouze jsem šerifoval a o tlící mančaft se cca rok nestaral po té,co se mi nepovedl návrat do A divize v sezoně 37.....
Znovuoživení přišlo až v sezoně 46 (takže ta pauza byla asi ještě delší) ....když jsem neodolal pocitu ukázat klukům z cechu (SF - íčko,Krůů,Tošík,Romča,šaky) , jak jsem to dříveva uměl sehrát v dobách ,kdy SP bylo opravdu tím top pro nás tady.
Vrátil jsem se a zkusil znovu nastartovat motory...k tomuto turnaji jsem poprvé přičichl právě v jeho 11 ročníků , kdy jsem se prokousal do Fka a jakožto 6ti ligový tým jsem neměl moc nikomu stát v cestě....dal jsem si dnes tu práci a prolistoval si tento topic cca 150 stránek dozadu a našel jsem pár zajímavých reakcí , když se hrál Buben 11.
Měl pravdu Romča,,,,to jsem ještě netušil co všechno mě tu čeká.mrakoplas44 wrote:pupajdi13 wrote:FC Sparat..... 0 - 3...... FC Letenská šlechta
Válíme,válíme....nečekaně....držíme druhej postupovej flek a poslední kolo rozhodne,,,,hrajeme přímý souboj o postup a stačí i remíza...ale pujdeme hrát na 3 points
![]()
Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.![]()
Skupina : 4 - 0 - 2 ( 13:10 ) 2. místo
Postup jsme nakonec urvali a šli bojovat do playoff.
1. kolo
1.FC NURBERG - FC Letenská šlechta 1 : 4
Zahřívací kolo šlo dobře a naše hvězda se pomalu začala drát na SP oblohu.
2. kolo
Baníček - FC Letenská šlechta 3 : 4
První známí soupeř a nepořešená agresivita na Ostravské straně . i to dopomohlo našim barvám do semifinále.
Semifinále
FC Letenská šlechta - PC Bonner 1 : 0
Obrovská haluž a mírné podcenění Patrézeho , to byla směsice uspěchu a postupu do finále.
Finále
Valcíři Chomutov C.F. - FC Letenská šlechta 3 : 2
Až tady se ukázalo a potvrdila se výkonnostní propast a rozdíl....přesto to byl krásný uspěch a motivace do dalšího Bubnu.
Íčko to okořenil hláškou :Ale já chtěl vyhrát Bubenimpossible wrote:Nemusi prset, staci kdyz kape. Neboj brachu, nemuzes hned vyhrat buben, kdyz se rozhodnes zacit hrat poradne SP. Uspechy jeste prijdou. I tak gratuluju k daleko dotazenemu tazeni!![]()
GRANDE FINÁLE
Papa nakonec převálcířoval Hippa a toho to nakonec zlomilo natolik,že rozprodal celej kádr![]()
O Prokoplej buben 12
Náš druhý pokus o dobití Bubnu nás zastihl o jednu divizi výš v E.
Posilnění zkušennostmi , mírný uzráním kádru jsme s chutí a elánem vletli do skupiny a bylo z toho :
Skupina : 6 - 0 - 0 ( 14 : 3 ) - 1. místo
Tentokrát už jsme hráli naprosto profesionalně od prvního zápasu.
1. kolo
FC Letenská šlechta - 1.FC Julec 1 : 0
Po jasné skupině jsme nezaváhali ani tady a opět zkusili štestí prokopat se až k posvátnému bubnu.
2. kolo
FC Hostage - FC Letenská šlechta 1 : 2
I v minulém Bubnu jsme změřili síly s Bratislavskou "šlachtou" a výsledek byl totožný jako ten dnešní.
Semifinále
FC Crue Olomouc - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 2:4p )
V semifinále se rozjela naše nezadržitelná penaltová jízda....jako první to schytal kamarád Krůů.
Finále
1FC Mrakoplaš - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 3:4p )
Ve finále konference si to zase slízl přímo pan organizátor.
GRANDE FINÁLE
FC Letenská šlechta - Litomerice losers Club de Fotbal 1 : 1
Litomerice losers Club de Fotbal - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 4:5p )
Grandiozní finále s Tomkyčem bylo naprosto skvělý...(142:142 a 142:143) , hrálo se opravdu na tělo a bylo to jen o štěstíčku nakonec v penaltách.
Triumf Šlechticů proměněný hned v jejich druhé účasti byl skoro neuvěřitelný .....stále ještě tým z 5 ligy zvedl nad hlavu pohár , aniž by za celý turnaj ve všech 12ti zápasech (12tého ročníku) jednou jedinkrát prohrál.
O Prokoplej buben 13
Do letošníku ročníku jsme vstupovali už uplně z jiné pozice ....v roli obhájce trofeje .
Skupina : 4 - 0 - 2 ( 14 : 12 ) 2. místo
Rozjezd byl vlažný až moc,asi ukojeni úspěchem jsme bojovali až v posledním zápase o postup a nakonec hadíska udolali a s sedřenýma ouškama postoupili.
1. kolo
No Boost - FC Letenská šlechta 0 : 1
Kavalérie se pomalu začala rozjíždět až v playoff a první to ochutnal Mazzy.
2. kolo
FC Letenská šlechta - 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2 : 1
Velké derby se konalo v druhém kole playoff....ani Tošův gang na "šlechetné" nestačil .
Semifinále
PC Bonner - FC Letenská šlechta 1 : 2
Opakované semifinále z Bubnu 11 a opět se štěstím přechod přes Patrézeho.....ten kluk mě nemuže mít rád![]()
Finále
FC Letenská šlechta - FC Hostage 2 : 1
No a nakonec dnešní finále.....dlouho jsem polemizoval jak ho sehrát, přeci jen,jak psal Tomkyč,jeden pohárek už doma mám a mohl jsem dát možnost získat ho zase někomu dalšímu,kor Paťo, jeden z mála,komu to musí přát uplně snad každej.
Ale nakonec jsem se rozhodl to sehrát seriozně....i díky termínu (zítra mám přestavující Viastore v lize) , bych těžko hledal výmluvu,proč jsem nepostavil to nejlepší a bylo by to i znevážení turnaje....nehledě na to,že ani Paťo by nemusel tleskat chodidlama z výhry,kterou mu někdo pustil.....takže aby se to nakonec neotočilo celé proti mě a i z vlastní chuti vyhrát .....jsem vyhrál. A hlavně "13"ročník...to se prostě musí....viď Tošíku.
GRANDE FINÁLE
Já - Rádulí --- Rádulí - já
Grande finále už je letos jen taková malá třešinka na dortíčku , 2 sranda mače a můžeme rozjet další ročník.těším se kočičko.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když shrnu celé tohle ohlédnutí za těmi třemi ročníky , tak musím uznat,že jsem měl víc štěstí než rozumu ,ať už na soupeře , tak i ve vypjatých penaltových chvilkách "12" ročníku , ale to prostě k tomu všemu patří.
Už pomalu usedáme na místa a zapínáme baterku.pupajdi13 wrote:tak dnešní den nás zastihl v totalní nepřipravenosti.......hlavní lodivod týmu se včera totalně zmrskal a nestihl tak ráno vypravit své ovečky do ligy (šli sami a bez svačiny).....takže kdoví co se bude dít večer na žižkově,kor když se setmí a vyrojí se noční žižkovské živly![]()
black-death match může začít,držte si klobouky a peněženky
super, my už jsme také připraveni, chlapci na hřišti a my v šatně, vid pupíí?mrakoplas44 wrote:Už pomalu usedáme na místa a zapínáme baterku.pupajdi13 wrote:tak dnešní den nás zastihl v totalní nepřipravenosti.......hlavní lodivod týmu se včera totalně zmrskal a nestihl tak ráno vypravit své ovečky do ligy (šli sami a bez svačiny).....takže kdoví co se bude dít večer na žižkově,kor když se setmí a vyrojí se noční žižkovské živly![]()
pozor.....Raduuza wrote:super, my už jsme také připraveni, chlapci na hřišti a my v šatně, vid pupíí?mrakoplas44 wrote:Už pomalu usedáme na místa a zapínáme baterku.pupajdi13 wrote:tak dnešní den nás zastihl v totalní nepřipravenosti.......hlavní lodivod týmu se včera totalně zmrskal a nestihl tak ráno vypravit své ovečky do ligy (šli sami a bez svačiny).....takže kdoví co se bude dít večer na žižkově,kor když se setmí a vyrojí se noční žižkovské živly![]()
Gratuluji finalistům za nádherný zážitek.Raduuza wrote:FK Raduzza 0 - 2 FC Letenská šlechta
a je to potvrzený největší z největší je MISTR PUPAJDÍK![]()
Na ty redky.Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote: pozor.....
na co?![]()
tos mi ale měl říct předtímmrakoplas44 wrote:Na ty redky.Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote: pozor.....
na co?![]()
to určitě ne, já mu to pak pofoukalamrakoplas44 wrote:Pěkně si na něj vyrukovala, ještě si určitě líže rány.