Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Najťažší zápas sezóny za nami, hráči boli úplne na mol, ale zvládli ho 

Bobo
Apple United
Apple United
10.kolo
FK Laugaricio : Vykur capa za letu 4-2 ( 2:1 ) 140:119
Tak sme ho vykurili aj s perím...
FK Laugaricio : Vykur capa za letu 4-2 ( 2:1 ) 140:119
Tak sme ho vykurili aj s perím...

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
- Member of the Soccer Project Association
Len si furt vyťahujem niečo medzi zubami.frankie_doparoma wrote:dajo: to je dobre, ne?

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
FC Sampilione 1 - 2 FK Hash Rohatsko
139:146
treti vyhra v rade tenhle tejden a vypada to ze budu mit druhej 100%tni tejden v tyhle sezone, parada. Situace na cele se stabilizuje...
Tigers 29b
Hash 28b
Marowitch 23b
bohuzel tigerinho neztraci a jede furt 100% (a vzdycky kdyz doufam ze uz by mohl konecne ztratit kdyz hraje venku proti silnymu, tak mu to ten dotycnej pusti, jako treba dneska.... a v minulosti Elrios (ty tymy jsou ted 5.. a 6. v tabulce, kdyby hrali aspon venku tak nerikam nic, ale na domaci pude by se mohli pokusit aspon ukopat remizu
))
/edit: ted koukam ze s nima bude ted hrat leblik pristi dve kola, dvakrat u nich...tak drzim palce at je to za 6 bodu
/
139:146
treti vyhra v rade tenhle tejden a vypada to ze budu mit druhej 100%tni tejden v tyhle sezone, parada. Situace na cele se stabilizuje...
Tigers 29b
Hash 28b
Marowitch 23b
bohuzel tigerinho neztraci a jede furt 100% (a vzdycky kdyz doufam ze uz by mohl konecne ztratit kdyz hraje venku proti silnymu, tak mu to ten dotycnej pusti, jako treba dneska.... a v minulosti Elrios (ty tymy jsou ted 5.. a 6. v tabulce, kdyby hrali aspon venku tak nerikam nic, ale na domaci pude by se mohli pokusit aspon ukopat remizu

/edit: ted koukam ze s nima bude ted hrat leblik pristi dve kola, dvakrat u nich...tak drzim palce at je to za 6 bodu

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
11.kolo
F..C.. Steaua Bucuresti : FK Laugaricio 3-3 ( 0:1 ) 141:141
Tu sme chceli v kútiku duše získať 3 bodíky , bohužiaľ Steaua nám to nedopriala. V tabuľke sme klesli na 5 miesto.
F..C.. Steaua Bucuresti : FK Laugaricio 3-3 ( 0:1 ) 141:141
Tu sme chceli v kútiku duše získať 3 bodíky , bohužiaľ Steaua nám to nedopriala. V tabuľke sme klesli na 5 miesto.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Nic moc, když to Tigerinhovi většina předem pouští . . .
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
je to skoda no ze to takhle znehodnocujou, kdyby vypousteli aspon zapasy co hrajou venku, tak nerikam nic... ale oba meli nadeji na bod (dnes zahral tigerinho diky cerveny a vylouceni jen 139, kdyby hrali domaci naplno urcite by nevyhral...)
ja jsem oba ty belgicany porazil, ale oba zapasy jsem hral doma, odvety budou hodne tezky...
jak tezky se ukaze uz ted kdyz budou hrat proti Marowitch
chapu ze za to tigerinho nemuze a je v tom uplne nevinne, ale zacinam si vzpominat na stary dobry casy, kdy nas tu bylo pet set cechu a pet tisic belgicanu, kdy jsem videl belgickou vlajku a mel jsem rudo pred ocima
az budu mit nekdy prilezitost a moznost potopit jeden z tech tymu, nebudu vahat....
ja jsem oba ty belgicany porazil, ale oba zapasy jsem hral doma, odvety budou hodne tezky...

chapu ze za to tigerinho nemuze a je v tom uplne nevinne, ale zacinam si vzpominat na stary dobry casy, kdy nas tu bylo pet set cechu a pet tisic belgicanu, kdy jsem videl belgickou vlajku a mel jsem rudo pred ocima

az budu mit nekdy prilezitost a moznost potopit jeden z tech tymu, nebudu vahat....

No tak pokud nehrajes o nic,(na horu nechces a ses si jestej ze dolu nespadnes) muzes mit zajem vydelat na domacim zapase nejakou skvaru tak neni nic lepsiho nez vypustit domaci zapas, kdy hrajes proti favoritovi a sance na body zas tak valna neni. Dalsi moznosti je ze maji chlapci v beneluxu nejakej nedobrej vztah k Jamajcefrankie_doparoma wrote:je to skoda no ze to takhle znehodnocujou, kdyby vypousteli aspon zapasy co hrajou venku, tak nerikam nic... ale oba meli nadeji na bod (dnes zahral tigerinho diky cerveny a vylouceni jen 139, kdyby hrali domaci naplno urcite by nevyhral...)
ja jsem oba ty belgicany porazil, ale oba zapasy jsem hral doma, odvety budou hodne tezky...jak tezky se ukaze uz ted kdyz budou hrat proti Marowitch
chapu ze za to tigerinho nemuze a je v tom uplne nevinne, ale zacinam si vzpominat na stary dobry casy, kdy nas tu bylo pet set cechu a pet tisic belgicanu, kdy jsem videl belgickou vlajku a mel jsem rudo pred ocima![]()

Na ceste do propadliste dejin.
-
Řekl bych, že si ty týmy nemůžou být zrovna dvakrát jistý, tim, že nesestoupí, když mezi 4. a 14. místem je jenom 5 bodovej rozdíl.Asi se Belgánům nelíbíme noacskncl wrote:No tak pokud nehrajes o nic,(na horu nechces a ses si jestej ze dolu nespadnes) muzes mit zajem vydelat na domacim zapase nejakou skvaru tak neni nic lepsiho nez vypustit domaci zapas, kdy hrajes proti favoritovi a sance na body zas tak valna neni. Dalsi moznosti je ze maji chlapci v beneluxu nejakej nedobrej vztah k Jamajcefrankie_doparoma wrote:je to skoda no ze to takhle znehodnocujou, kdyby vypousteli aspon zapasy co hrajou venku, tak nerikam nic... ale oba meli nadeji na bod (dnes zahral tigerinho diky cerveny a vylouceni jen 139, kdyby hrali domaci naplno urcite by nevyhral...)
ja jsem oba ty belgicany porazil, ale oba zapasy jsem hral doma, odvety budou hodne tezky...jak tezky se ukaze uz ted kdyz budou hrat proti Marowitch
chapu ze za to tigerinho nemuze a je v tom uplne nevinne, ale zacinam si vzpominat na stary dobry casy, kdy nas tu bylo pet set cechu a pet tisic belgicanu, kdy jsem videl belgickou vlajku a mel jsem rudo pred ocima![]()

Tak presvedceni o tom byt muzou.léblík wrote:Řekl bych, že si ty týmy nemůžou být zrovna dvakrát jistý, tim, že nesestoupí, když mezi 4. a 14. místem je jenom 5 bodovej rozdíl.Asi se Belgánům nelíbíme noacskncl wrote:No tak pokud nehrajes o nic,(na horu nechces a ses si jestej ze dolu nespadnes) muzes mit zajem vydelat na domacim zapase nejakou skvaru tak neni nic lepsiho nez vypustit domaci zapas, kdy hrajes proti favoritovi a sance na body zas tak valna neni. Dalsi moznosti je ze maji chlapci v beneluxu nejakej nedobrej vztah k Jamajcefrankie_doparoma wrote:je to skoda no ze to takhle znehodnocujou, kdyby vypousteli aspon zapasy co hrajou venku, tak nerikam nic... ale oba meli nadeji na bod (dnes zahral tigerinho diky cerveny a vylouceni jen 139, kdyby hrali domaci naplno urcite by nevyhral...)
No to se uvidi az u nich budes hrat ty, ale dost moza maj s jamajkou nejakej problem

Na ceste do propadliste dejin.
-
jamajska delegace uz navstivila blattera, pro jistotu

12.kolo
FK Laugaricio : Catia Marques 7-0 ( 4:0 ) 132:45
Ešte je len začiatok Januára a už hosťujúci gólman António Januário ukázal svojú pravú tvár , keď napálil päsť rovno medzi oči nášmu útočníkovi.
Stalo sa to v 52´min. tesne potom ako António inkasoval na 5:0 . Nečudujeme sa.
V pondelok 13.1 ideme odohrať ďaľší ligový zápas tentoraz na pôdu Totemo Baka a budeme dúfať , že Oslíček na nás nevytiahne posledné zbytky svojích hviezd a uľahčí nám cestu k 3 bodom.
FK Laugaricio : Catia Marques 7-0 ( 4:0 ) 132:45
Ešte je len začiatok Januára a už hosťujúci gólman António Januário ukázal svojú pravú tvár , keď napálil päsť rovno medzi oči nášmu útočníkovi.

V pondelok 13.1 ideme odohrať ďaľší ligový zápas tentoraz na pôdu Totemo Baka a budeme dúfať , že Oslíček na nás nevytiahne posledné zbytky svojích hviezd a uľahčí nám cestu k 3 bodom.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Nu podle očekávání se po pondělním výprasku Berušky už nesluní na prvním flíčku, ale i tak je se ziskem 7 bodů spokojenost. Belgán dojel v podstatě s Ačkem kterému koukaly z trenek ještě nezaschlé nové smlouvy a tak se muselo něco zkusit ještě předtím než byla silvestrovská žízeň
Byla teda možnost provést leteckej den o něco dřív, ale nebyla jistota zda se to časně ráno zadaří
A tak je i ten bodík úspěchem. Jinak kdyby takhle Béčka skončila bylo by to fajn 5 z 6 míst má dobré obsazení 

-
Elrios CF 1 - 1 FC MAROWITCH 138:140
Tak tady jsem asi definitivně ztratil nějakou šanci na postup. S redkou jsem na konci počítal. Škoda, že nestačil o dva body lepší výkon na výhru. Ztráta 7 a 8 bodů na první dvě místa je propastná. Když vezmu v úvahu jak na Tigerinha hrajou soupeři, tak je to jasný a Frenkyč je natolik zkušenej , že si to už pohlídá. Je na čase se zamyslet co dál . . .
Tak tady jsem asi definitivně ztratil nějakou šanci na postup. S redkou jsem na konci počítal. Škoda, že nestačil o dva body lepší výkon na výhru. Ztráta 7 a 8 bodů na první dvě místa je propastná. Když vezmu v úvahu jak na Tigerinha hrajou soupeři, tak je to jasný a Frenkyč je natolik zkušenej , že si to už pohlídá. Je na čase se zamyslet co dál . . .