O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
Re: O Radůzčin podvazek-S NOVÝM ROKEM NOVÝ ROČNÍK :-)
Máme jedného voľného fleka,pokiaľ by bolo možné prosíme si pozvánočku... 

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
- Member of the Soccer Project Association
Tohle jsme ještě taky nevyhráli. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Re: O Radůzčin podvazek
Nejdříve bych se rád omluvil pořadatelce turnaje Rádě, a pak následně finalistovi Pupajdimu, že se k finálovému zápasu a zároveň první ceně vyjadřuji až dnes.pupajdi13 wrote:FINAL MATCH
FC Letenská šlechta..... 1 : 2 ..... Mccgrady City Football team
145 : 146
Tak jsem se ted konečně dostal k tomu něco sepsat.(včera jsem makal a ted mě pustil Matí k počítači)
Favorit zápasu byl jednoznačný a díky termínu mohl Grady poslat to nejlepší ,co jeho tým obsahuje.
Letenské špekulace "jak na soupeře" , abych měl alespon teoretickou šanci na plichtu nakonec vyšly na 100% ..... na rozhodčího 72% jsem to okořenil 100% peperončíno , tipujíc,že soupeř bude hrát při zdi a tolik nedá a i přesto ho dokážu vykartovat........to se povedlo a splnilo svůj učel, hosté hráli od 77. minuty o 10ti.
Nastavený styl 0 nám pak měl dopomoci k té vytoužené plichtě.
Čili vše co jsem vymyslel a udělal mi vyšlo, přesto jsem prohrál....proč? protože ten bodík výkonu mi sevralo zranění CM už v 27.minutě a náhrada neměla tu potřebnou výkonnostní kvalitu.
Škoda že mě nakonec zařízlo tohle zranění , nebýt ho,tak to mohlo vypadat hodně překvapivě.
Co mě ale těší je fakt,že jsem dokázal vymyslet a uspěšně nainstalovat taktiku na takhle silný tým,který nás jinak strčí do kapsy.![]()
Gratulace Gradymu,.

Jak psal Pupík, favorit zápasu byl jasný a to hlavně díky termínu odehraní finálového zápasu. Přiznávám,že jsem si věřil jak snad ještě nikdy ve finále.....ALE PO SHLÉDNUTÍ ZÁPASU PO SIMULACÍCH JSME BYL V ÚDIVU co dokázal spolufinalista z týmu vyždímat.
Sponzorka a pořadatelka turnaje v jedné osobě mě již o ceně informovala, byla jí nadiktována adresa

p.s. co se týče socceru žena to bere jedním uchem tam a druhým ven

VELKÝ DÍK ZA PĚKNÝ TURNAJ A OŽIVENÍ SOCCEROVÉHO SVĚTA
Mccgrady
-
Re: O Radůzčin podvazek
díky,ve ždímání jsem byl silnej už od maličkaMccgrady wrote: .ALE PO SHLÉDNUTÍ ZÁPASU PO SIMULACÍCH JSME BYL V ÚDIVU co dokázal spolufinalista z týmu vyždímat.

ano,souhlasím,ale počítej,že to se celé změní ,až dovezeš domu ten vítězný skalpMccgrady wrote:p.s. co se týče socceru žena to bere jedním uchem tam a druhým ven![]()
![]()
asi to znáte z domu

třeba ho domů ani nedonese a vyzkouší ho některá z kolegyň v práci

-
Ať kluci bojují o ten podvazek..já si zapikávám tu nožku....Raduuza wrote:
S novým rokem přichází i nový ročník turnaje O Radůzčin podvazek II. , zatím jen předběžně zjišťujeme, jak velký zájem bude, takže kdo má zájem bojovat o ten kousek krajky, hlaste se o pozvánku![]()

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
Aj ja prosim o pozvanku aj ked ci budeme mat volno este iste nie je 

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Ha ha ha takze novy turnaj este nezacal tak vam tu este nieco napisem k tomu milemu. Samozrejme to robim aj pre to aby si pani domaca usporiadatelka nemyslela ze tento turnaj nahodou uplne ignorujem. (ano chcem bojovat o povezok
)
1. kolo
Mccgrady City Football team 3 - 2 FC DAC
výkony - 125 : 121
Tak hned v prvom kole sme mali docinenia s terajsim vitazom no ale kto by bol povedal vtedy ze tento tim bude bojovat o titul? Totiz v tomto zapase sme dokonca tak trosku siahali aj na bodiky. Nakoniec som s tesnom prehrou velmi spokojny.
2. kolo
FC DAC 3 - 4 FK Laugaricio
výkony - 123 : 136
Aj druhy pokus o body v novom turnaji sa skoncil absolutnym neuspechom. K bodom totiz proti trencianskemu timu sme mali riadne daleko. Super nas prevalcoval po vsetkych strankach no mna tesi aspon minimalne zlepsenie.
3. kolo
FC DAC 3 - 0 1FC Mrakoplaš
výkony - 127 : 98
Huraaaaaa. Podarilo sa a aj DAC sa zapisal do historie tohto turnaja kde si vybojoval nejake tie bodiky. Hrali sme vsak proti timu v prestavbe a Mraky nam teda k bodom velmi nebranil. My ich vsak mame a vdaka tomu sme mali aspon teoreticku nadej na postup. Dokonca moji hraci sa znovu o kusok zlepsili co bolo len a len dobre.
4. kolo
FC DAC 0 - 2 Mccgrady City Football team
výkony - 112 : 142
Tak v odvetnom zapase nam Mccgradyho druzina ukazala o co jej naozaj ide a doteraz nechapem ze akoto ze moj tim totalne nezniesla zo sveta. Vykon sme podali katastrofalny kym super excelentny a prehrali sme len o dva goli. Pri tomto rozdiele vykonov je to vsak skor uspech pre nas.
5. kolo
FK Laugaricio 1 - 0 FC DAC
výkony - 135 : 130
Slusneee tak po minulokolovom prepadaku sa DAC velmi pekne spametal a zrazu podal konecne vykon aspon 130 vdaka ktoremu sme znovu aspon trochu mohli zabojovat o bodiky. Dajo vsak na domacej pode zavahat nechcel, jeho tim podal o nieco lepsi vykon a zasluzene vyhral. Aj ked suboj to bol pekny
6. kolo
1FC Mrakoplaš 1 - 2 FC DAC
výkony - 119 : 127
Juhuuuu Jooooo Huraaaaa. V poslednom zapase skupinovej fazy tohto turnaja sme Mrakoplas znovu porazili a vdaka tomu sme si vybojovali konecne pekne 3. miesto co je vzhladom na silu tejto skupiny velmi dobre a som urcite spokojny. V tomto zapase vsak super kladol o dost vecsi odpor na rozdiel od prveho no slusny vykon podali aj moji hraci a tak sa lucime s tymto turnajom so 6 bodmi. Ako vidim tak ako u Bubne tak ani tu vsak velmi smutit s vypadnutim nemusim kedze dalsi rocnik zacne cochvilu. Uz len treba mat miestecko volne

1. kolo
Mccgrady City Football team 3 - 2 FC DAC
výkony - 125 : 121
Tak hned v prvom kole sme mali docinenia s terajsim vitazom no ale kto by bol povedal vtedy ze tento tim bude bojovat o titul? Totiz v tomto zapase sme dokonca tak trosku siahali aj na bodiky. Nakoniec som s tesnom prehrou velmi spokojny.
2. kolo
FC DAC 3 - 4 FK Laugaricio
výkony - 123 : 136
Aj druhy pokus o body v novom turnaji sa skoncil absolutnym neuspechom. K bodom totiz proti trencianskemu timu sme mali riadne daleko. Super nas prevalcoval po vsetkych strankach no mna tesi aspon minimalne zlepsenie.
3. kolo
FC DAC 3 - 0 1FC Mrakoplaš
výkony - 127 : 98
Huraaaaaa. Podarilo sa a aj DAC sa zapisal do historie tohto turnaja kde si vybojoval nejake tie bodiky. Hrali sme vsak proti timu v prestavbe a Mraky nam teda k bodom velmi nebranil. My ich vsak mame a vdaka tomu sme mali aspon teoreticku nadej na postup. Dokonca moji hraci sa znovu o kusok zlepsili co bolo len a len dobre.
4. kolo
FC DAC 0 - 2 Mccgrady City Football team
výkony - 112 : 142

5. kolo
FK Laugaricio 1 - 0 FC DAC
výkony - 135 : 130
Slusneee tak po minulokolovom prepadaku sa DAC velmi pekne spametal a zrazu podal konecne vykon aspon 130 vdaka ktoremu sme znovu aspon trochu mohli zabojovat o bodiky. Dajo vsak na domacej pode zavahat nechcel, jeho tim podal o nieco lepsi vykon a zasluzene vyhral. Aj ked suboj to bol pekny

6. kolo
1FC Mrakoplaš 1 - 2 FC DAC
výkony - 119 : 127
Juhuuuu Jooooo Huraaaaa. V poslednom zapase skupinovej fazy tohto turnaja sme Mrakoplas znovu porazili a vdaka tomu sme si vybojovali konecne pekne 3. miesto co je vzhladom na silu tejto skupiny velmi dobre a som urcite spokojny. V tomto zapase vsak super kladol o dost vecsi odpor na rozdiel od prveho no slusny vykon podali aj moji hraci a tak sa lucime s tymto turnajom so 6 bodmi. Ako vidim tak ako u Bubne tak ani tu vsak velmi smutit s vypadnutim nemusim kedze dalsi rocnik zacne cochvilu. Uz len treba mat miestecko volne

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
děkujeme Milanovi za skvělé shrnutí jeho hladkého proplutí základní skupinou,kde nejen začal ale také i skončil
a zároveň mu přejeme v příštím ročníku více štěstí

-
dakujemRaduuza wrote:děkujeme Milanovi za skvělé shrnutí jeho hladkého proplutí základní skupinou,kde nejen začal ale také i skončil![]()

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
přesně tak jsem to myslelaMilanSLOVAKIA wrote:dakujemRaduuza wrote:děkujeme Milanovi za skvělé shrnutí jeho hladkého proplutí základní skupinou,kde nejen začal ale také i skončil![]()
a zároveň mu přejeme v příštím ročníku více štěstíto sa tam vsak musim dostat najprv z kvalifikacie

Takže výhra byla zkompletována a je poslána manažerovi výherního týmu Mccgradymu

A kdo vyhraje další?

A kdo vyhraje další?