já nechci kajak nechi pádlovat, chci hezky nějakej motorovej člunmrakoplas44 wrote:Tak Radu a Crue mají dvojkajak.

Moderator: Czech Moderators
já nechci kajak nechi pádlovat, chci hezky nějakej motorovej člunmrakoplas44 wrote:Tak Radu a Crue mají dvojkajak.
Chtěj plachetnici Radu..plechetnici ta je romantická..Raduuza wrote:já nechci kajak nechi pádlovat, chci hezky nějakej motorovej člunmrakoplas44 wrote:Tak Radu a Crue mají dvojkajak.
myslíš, že s Krůem bude romantika?Ataner wrote:Chtěj plachetnici Radu..plechetnici ta je romantická..Raduuza wrote:já nechci kajak nechi pádlovat, chci hezky nějakej motorovej člunmrakoplas44 wrote:Tak Radu a Crue mají dvojkajak.![]()
Kdo se baví o tom trdlu..Raduuza wrote: myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
No teda...to se ptáš zrovinka ty? Až odložím ten vysavač,tak ti odpovímRaduuza wrote:
no to je teda pěkný a co z toho budu mít?
Ty rejpalko jedna ...Raduuza wrote:
myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
Ataner wrote:Kdo se baví o tom trdlu..Raduuza wrote: myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
![]()
crueface1 wrote:Ty rejpalko jedna ...Raduuza wrote:
myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
Ataner wrote:Kdo se baví o tom trdlu..Raduuza wrote: myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
![]()
jj běž, at máme na něco lepšího jak dvoukajakcrueface1 wrote:Tak,já mizím pracovat.....
Ježiš to je vůl..crueface1 wrote:Ataner wrote:Kdo se baví o tom trdlu..Raduuza wrote: myslíš, že s Krůem bude romantika?![]()
![]()
.... Áťa
OKŠakal wrote:Tak ještě poprosím o přidělení lodi pro Nýřany. Souřadnice posílám SP poštou