Môžem ja za to , že si so svojím Knippingom nevyhral nad mojím B-mužstvomšutr wrote:Tady je někdo nahoře, ale pozor tam strašně foukáDajo wrote:Ja by som sa ožral už teraz...šutr wrote: Co to je za švindlještěže jdu večer do práce, jinak bych se musel vožrat
![]()
S takovým průměrným týmem prohrát...
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XVI.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
A gratulácia k postupu je kdešutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak
PS: robím si prdel.
Ale víťazstvo nad tebou veľmi potešilo.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Nic nebudeDajo wrote:A gratulácia k postupu je kdešutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak![]()
![]()
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
šutr wrote:Nic nebudeDajo wrote:A gratulácia k postupu je kdešutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak![]()
![]()
gratuluji
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
Předem vzdaný boj..i tak by se dal charakterizovat dnešní zápas a podle toho byla zvolena taktika i s ohledem na dnešní program a zítřejší zápas v lize..na Kosťu nemáme a tak posíláme jen zasloužené a sportovní gratulace..
Wellweak 5:2 JPD (128:96)
No možná se o boďara bojovat dalo..
V zítřejším zápase k nám zavítá celek Husičova 11 takže další zápas do kterého se zdá áčko nezasáhne ..
Wellweak 5:2 JPD (128:96)
No možná se o boďara bojovat dalo..
V zítřejším zápase k nám zavítá celek Husičova 11 takže další zápas do kterého se zdá áčko nezasáhne ..
JPD - B.3
Nikdy nepríjmi od Daja porážku...klam, vyhováraj sa, podvádzaj, proste rob všetko preto, aby si nevyzeral, že na neho nemáššutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
palo
To je jako kdybys přiznal, že Tě předjel trabant...Milko wrote:Nikdy nepríjmi od Daja porážku...klam, vyhováraj sa, podvádzaj, proste rob všetko preto, aby si nevyzeral, že na neho nemáššutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak

Však počkajte.....palo wrote:To je jako kdybys přiznal, že Tě předjel trabant...Milko wrote:Nikdy nepríjmi od Daja porážku...klam, vyhováraj sa, podvádzaj, proste rob všetko preto, aby si nevyzeral, že na neho nemáššutr wrote:Ale jo Dajo, přijímám porážku, dobře mi tak
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Neviem, či to mám brať tak, že sa mám báť, ale skôr mi to pripadá ako dobrý žartík...Dajo wrote: Však počkajte.....Príde na Vás rad.
Manager: Milko
Tak i přes 2 výhry nad Libem jsme nakonec skončili 3. a vlastně ani výhra o 2 góly v 1.zápase s Radůzkou, kdy jsme prohráli, by nám nestačila k postupu. Ale tak aspoň jsme ve skupině 2 měli suverénně nejlepší obranu i přes 3 prohry jsme dostali "pouze" 6 gólů 
Osemfinále
Št 10 Jan 2013 (22:00 CET) Stratovarius ?? - ?? FK Laugaricio
Rozhodca :Alexandru Popa 86%
A čo tak k tomu pridať šansóny Jitky Molavcovej....Pali by mal určite radosť,toto už dávno nepočul.
A čo tak k tomu pridať šansóny Jitky Molavcovej....Pali by mal určite radosť,toto už dávno nepočul.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
palo
S šansony bych problém neměl,horší bude ten rozhodčí...Věřím,že jsem Ti tou delegací udělal radost...Dajo wrote:Osemfinále

Klamal by som ak by som povedal,že ma to nepotešilo ale na druhej strane .....si stále veľkým favoritom,zvlášť v domácom prostredí .palo wrote: S šansony bych problém neměl,horší bude ten rozhodčí...Věřím,že jsem Ti tou delegací udělal radost...
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio