hele, původně jsme tam měli hrát v hlavních rolí já a Radůzka, jenže se nám ten scénář zdál moc zženštilý. No, naše chyba

A navíc jak říká Radůzka, plavba po Karibiku, to je něco

Moderator: Czech Moderators
hele, původně jsme tam měli hrát v hlavních rolí já a Radůzka, jenže se nám ten scénář zdál moc zženštilý. No, naše chybaAzor wrote:Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...
hele, původně jsme tam měli hrát v hlavních rolí já a Radůzka, jenže se nám ten scénář zdál moc zženštilý. No, naše chybaAzor wrote:Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...
Hlavně bacha na Johnnyho Deppa...palo wrote:hele, původně jsme tam měli hrát v hlavních rolí já a Radůzka, jenže se nám ten scénář zdál moc zženštilý. No, naše chybaAzor wrote:Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...![]()
![]()
no ten se mi líbí, takže bacha dávat nebuduRaduuza wrote:Hlavně bacha na Johnnyho Deppa...palo wrote:hele, původně jsme tam měli hrát v hlavních rolí já a Radůzka, jenže se nám ten scénář zdál moc zženštilý. No, naše chybaAzor wrote:Dnes večer doporučuju shlédnutí instruktážního filmu Titanic...![]()
![]()
toho druhýhoimpossible wrote: Radu ma rada Johnnyho Deppa nebo Deepa
Ze se ani nedivimRaduuza wrote:toho druhýhoimpossible wrote: Radu ma rada Johnnyho Deppa nebo Deepa![]()
to víš, jsem na blonďákyimpossible wrote:Ze se ani nedivimRaduuza wrote:toho druhýhoimpossible wrote: Radu ma rada Johnnyho Deppa nebo Deepa![]()
Tuším že ta která není už vidět.Raduuza wrote:a která že je ta moje kajuta?![]()
voleAtaner wrote:Tak se tak necháme unášet proudem a ejhle Crue..![]()
Na to že ještě není zaplacená je dost zrezivělá...crueface1 wrote:voleAtaner wrote:Tak se tak necháme unášet proudem a ejhle Crue..![]()
![]()
Ale kdybys řekl celou story...:
navrtal nám do kajuty Radůky díru,aby mohl šmírovat,ale holt to přehnal,lod nám navrtal a takto to dopadlo..a to ještě nebyla zaplacená...![]()
No on ji Áťa ještě stihl pomočit a moč na moři dělá s železem divy..palo wrote: Na to že ještě není zaplacená je dost zrezivělá...