No, trosku jsem prepalil agre a 3 redky + zraneni udelalo sve. Ztracim 2 body na lidra a posledni vzajemny zapas rozhodne o umisteni ve skupine. Uz neni prostor pro chyby...
Moderator: Czech Moderators
Tak to je skvelý úspech RaduuzkaRaduuza wrote:Mission Impossible 2 - 2 FK Raduzza
118 - 118
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sice stále zůstáváme poslední, ale snažili jsme se
Raduzka se nezda, sviha to hlava nehlavaMilko wrote:Tak to je skvelý úspech RaduuzkaRaduuza wrote:Mission Impossible 2 - 2 FK Raduzza
118 - 118
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sice stále zůstáváme poslední, ale snažili jsme seS Íčkom remizovať je super výsledok
na tebe člověk nemůže být měkejimpossible wrote:Raduzka se nezda, sviha to hlava nehlavaMilko wrote:Tak to je skvelý úspech RaduuzkaRaduuza wrote:Mission Impossible 2 - 2 FK Raduzza
118 - 118
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sice stále zůstáváme poslední, ale snažili jsme seS Íčkom remizovať je super výsledok
husic musel podceniť...ináč si tú jeho prehru neviem vysvetliťDajo wrote:3.kolo
FK Laugaricio : Husičova 11 1-0 ( 1:0 ) 138:134
Aj napriek veľkému povzbudzovaniu pána domácehosme doma nestratili žiadne body a upevnili sme si prvú priečku v tabuľke.
Řekl bych že Daja v poslední době podceňují všichni... Myslím že bychom měli na něj už přestat stavět C-týmy a zařadit stupeň nahoru na BéčkoMilko wrote:husic musel podceniť...ináč si tú jeho prehru neviem vysvetliťDajo wrote:3.kolo
Aj napriek veľkému povzbudzovaniu pána domácehosme doma nestratili žiadne body a upevnili sme si prvú priečku v tabuľke.
S týmto musím jednoznačne súhlasiť...šutr wrote:Řekl bych že Daja v poslední době podceňují všichni... Myslím že bychom měli na něj už přestat stavět C-týmy a zařadit stupeň nahoru na BéčkoMilko wrote:husic musel podceniť...ináč si tú jeho prehru neviem vysvetliťDajo wrote:3.kolo
No od vás dvoch to sedí.Milko wrote:S týmto musím jednoznačne súhlasiť...šutr wrote: Řekl bych že Daja v poslední době podceňují všichni... Myslím že bychom měli na něj už přestat stavět C-týmy a zařadit stupeň nahoru na Béčko
no uvidime,uz som jednym ockom pozeral protiskupinu a neni som prilis nadseny z moznosti ktore ma tam pravdepodobne cakaju..Milko wrote:Gratulka...a ako bonbónik by to chcelo v poslednom kole poraziť Íčka a ideš z prvého miestadoctor46 wrote:Sipkari - Cechie Dubec 2:1 (134:133)
Bakuluho sme porazili aj druhykrat v turnaji a zaistili si tym postup do dalsej fazy..![]()
Ja uz jsme rozdal bonboniky 2. Jeden za remizu a druhy za prohru. To myslim z tech sladkosti uz stacidoctor46 wrote:no uvidime,uz som jednym ockom pozeral protiskupinu a neni som prilis nadseny z moznosti ktore ma tam pravdepodobne cakaju..Milko wrote:Gratulka...a ako bonbónik by to chcelo v poslednom kole poraziť Íčka a ideš z prvého miestadoctor46 wrote:Sipkari - Cechie Dubec 2:1 (134:133)
Bakuluho sme porazili aj druhykrat v turnaji a zaistili si tym postup do dalsej fazy..![]()
![]()
Zadne podceneni z moji strany jsem si nepripoustel a tak slo do hry temer to nejlepsi, i kdyz ne v uplne idealni forme. Presto z toho byla celkem pohodova vyhra a tak nemusim chodit kanaly pri nesplneni Milkove prognozydoctor46 wrote:6.kolo
Mission Impossible - Sipkari 3:1 (140:134)
Gratulacia Ičkovi,zasluzene postupuje z 1.miesta,my sme vsak spokojni aj s 2.miestom![]()
,teraz len musime pockat ako sa vyvinie protiskupina a akeho supera navstivime v osemfinale...
![]()