tak to na mini moc nevypadáAtaner wrote: Všechny místní zapálence..kolik nám Pupík srazí stolů..

Moderator: Czech Moderators
tak to na mini moc nevypadáAtaner wrote: Všechny místní zapálence..kolik nám Pupík srazí stolů..
to teda ne.Raduuza wrote:tak to na mini moc nevypadáAtaner wrote: Všechny místní zapálence..kolik nám Pupík srazí stolů..
Chces nam tvrdit, ze Roman byl ted tvuj prvni?Raduuza wrote:já vím, jsi prvnímrakoplas44 wrote:Jsme tu.![]()
Já jsem na tom podobně..Šakal wrote:Bohužel se nezúčastníme ani v tomto druhém ročníku. Nemám místo na turnaj. Bylo pouze jedno a to jsem šetřil pro buben. V ostatních turnajích zdržují soupeři. Třeba na Tošíka už pár dní čekám a ještě si týden počkám než mi vyšoupne z ex LG brothers
Taky te Tosik vysoupne?crueface1 wrote:Já jsem na tom podobně..Šakal wrote:Bohužel se nezúčastníme ani v tomto druhém ročníku. Nemám místo na turnaj. Bylo pouze jedno a to jsem šetřil pro buben. V ostatních turnajích zdržují soupeři. Třeba na Tošíka už pár dní čekám a ještě si týden počkám než mi vyšoupne z ex LG brothers
to doufám že né..impossible wrote:Taky te Tosik vysoupne?