Tak to je pravda. Zdravím své dva kamarády a jejich potápějící se lodě.impossible wrote:Ja budu strilet jen jednou, ale o to silneji
Malá nápověda.

Moderator: Czech Moderators
Tak to je pravda. Zdravím své dva kamarády a jejich potápějící se lodě.impossible wrote:Ja budu strilet jen jednou, ale o to silneji
mrakoplas44 wrote:Tak to je pravda. Zdravím své dva kamarády a jejich potápějící se lodě.impossible wrote:Ja budu strilet jen jednou, ale o to silneji
Malá nápověda.![]()
Kdo je ten namornik? Smirujici Crue?Raduuza wrote:mrakoplas44 wrote:Tak to je pravda. Zdravím své dva kamarády a jejich potápějící se lodě.impossible wrote:Ja budu strilet jen jednou, ale o to silneji
Malá nápověda.![]()
vystihl jsi mě skvěle![]()
Kapitán lodi X opětuje pozdrav s tím, že furt lepší, když salvy střel míří těsně kolem lodi, než když se salvy střel přímo trefí do lodimrakoplas44 wrote:Tak to je pravda. Zdravím své dva kamarády a jejich potápějící se lodě.impossible wrote:Ja budu strilet jen jednou, ale o to silneji
Malá nápověda.![]()
Námořník Ataner.impossible wrote:
Kdo je ten namornik? Smirujici Crue?
Héj no nejsem frajer..chcete slečno někam hodit..napínám nejen plachty..mrakoplas44 wrote:Námořník Ataner.impossible wrote:
Kdo je ten namornik? Smirujici Crue?
slečna sice nejsem, ale nabídka je to lákaváAtaner wrote: Héj no nejsem frajer..chcete slečno někam hodit..napínám nejen plachty..![]()
JÁ neRaduuza wrote:kdo si dovoluje střílet do mé krásné lodičky![]()
![]()
![]()
Azor wrote:JÁ neRaduuza wrote:kdo si dovoluje střílet do mé krásné lodičky![]()
![]()
![]()
Tak mladej a tak odvážnej.Azor wrote:JÁ neRaduuza wrote:kdo si dovoluje střílet do mé krásné lodičky![]()
![]()
![]()