A já myslel,že je to hantýrka z pincu ...ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy

Moderator: Czech Moderators
A já myslel,že je to hantýrka z pincu ...ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy
A střelce má na G8,čili v kalhotáchmrakoplas44 wrote:A ted se ještě zeptáš kde máš střelce.ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy
jak úhlopříčku? tohle nejsou přeci piškvorkypalo wrote:Sorry Radu,já jsem si jen tak dělal úhlopříčku...mrakoplas44 wrote: A co ta potopená loď?Víš kdo to byl?
![]()
Stejně už tam má D5, jó a bylo to vedle.crueface1 wrote:A já myslel,že je to hantýrka z pincu ...ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy![]()
palo si hraje na televizi ..ale pšt,nekažte mu radostRaduuza wrote:jak úhlopříčku? tohle nejsou přeci piškvorkypalo wrote:Sorry Radu,já jsem si jen tak dělal úhlopříčku...mrakoplas44 wrote: A co ta potopená loď?Víš kdo to byl?
![]()
Sakra......stejně beru šach mat 3. tahemmrakoplas44 wrote:Stejně už tam má D5, jó a bylo to vedle.crueface1 wrote:A já myslel,že je to hantýrka z pincu ...ps2512 wrote:Jezdec na D5, jezdec na D5...............jé pardon, to jsou lodě a ne šachy![]()
být tebou radši beru mat, šach je na nicps2512 wrote: Sakra......stejně beru šach mat 3. tahem![]()
Modrá je PaToMa a černá je Íčka a jsou to sousedi.Raduuza wrote:proč je u tý modrý černá? a co to prázdný okýnko?
prázdné okénko znamená,že Roman před screenováním zapoměl kliknout vedle...Raduuza wrote:proč je u tý modrý černá? a co to prázdný okýnko?
Pěknej nástup tvého střelce.mantel wrote:Po 1. kole slušná tabulka střelců, ani jsem si nevšimnul, že ten můj elitní střelec dal všechny goly mého týmu v dnešním prvním kole. Asi ho nasadím častěji, ať se furt netrápí jenom v lize
Jak muzu mit cernou, kdyz podle tvoji legendy mam tmave modrou?mrakoplas44 wrote:Modrá je PaToMa a černá je Íčka a jsou to sousedi.Raduuza wrote:proč je u tý modrý černá? a co to prázdný okýnko?To prázdné je moje okno, když se mi to povede.