Viem, už len pre to nechápem, čo ťa viedlo k tej prvej zmeneDajo wrote: Zmena naspäť stojí veľa fanúšikov.....

Moderator: Czech Moderators
Viem, už len pre to nechápem, čo ťa viedlo k tej prvej zmeneDajo wrote: Zmena naspäť stojí veľa fanúšikov.....
Hodil som ti to do pošty...nechcem tu ot.Hippopotamus wrote: Viem, už len pre to nechápem, čo ťa viedlo k tej prvej zmene
My to chceme taky do pošty..Dajo wrote:Hodil som ti to do pošty...nechcem tu ot.Hippopotamus wrote: Viem, už len pre to nechápem, čo ťa viedlo k tej prvej zmene
15hráčů přišlo / odešlo za poslední dva týdny... to sice není úplný rozprodej, ale týmová morálka je v řiti a tak jsem opravdu do počtu (protože až se to dostane aspon k 70%, tak chystám další koloHippopotamus wrote:Do počtu nehľadám, myslím, že tých 32 tímov nebude nejaký problém, ale ak chceš hrať, pozvánku dostanešPaTTTTrick wrote:chceš-li někoho do počtu, tak si klidně kopneme...
EDIT: Tak pozerám, že ty úplne do počtu nebudeš, som myslel, že už rozpredávaš...
Nestrácaj nádej, nejaké body určite uhrášPaTTTTrick wrote: 15hráčů přišlo / odešlo za poslední dva týdny... to sice není úplný rozprodej, ale týmová morálka je v řiti a tak jsem opravdu do počtu (protože až se to dostane aspon k 70%, tak chystám další kolo)
Pokud bych dnes vypadl v Nemožném s DBSkem,hned se přihlásím.Pokud ne,další K.O. mám až ve středu s léblíkem v Highlanderu,dřív místo nebude...Hippopotamus wrote:
Takže máme 22 prihlásených, ostáva 10 miest. Nové pozvánky stále poslané neboli, počkáme do pondelka na Daja a Pala (snáď ma nezradia a prihlásia sa).
Jen zabojuj, ne ze to pustispalo wrote:Pokud bych dnes vypadl v Nemožném s DBSkem,hned se přihlásím.Pokud ne,další K.O. mám až ve středu s léblíkem v Highlanderu,dřív místo nebude...Hippopotamus wrote:
Takže máme 22 prihlásených, ostáva 10 miest. Nové pozvánky stále poslané neboli, počkáme do pondelka na Daja a Pala (snáď ma nezradia a prihlásia sa).
Rozhodně to nepustím.impossible wrote:Jen zabojuj, ne ze to pustispalo wrote:Pokud bych dnes vypadl v Nemožném s DBSkem,hned se přihlásím.Pokud ne,další K.O. mám až ve středu s léblíkem v Highlanderu,dřív místo nebude...Hippopotamus wrote:
Ja som už istý v Stratovariuse som vonku ale 15.1 je až utorok po 18 00 hod .Hippopotamus wrote: Takže máme 22 prihlásených, ostáva 10 miest. Nové pozvánky stále poslané neboli, počkáme do pondelka na Daja a Pala (snáď ma nezradia a prihlásia sa).
Každému bolo jasné, že ty to stihnešps2512 wrote:Na mě se nečeka?
Snáď to vydrží aj do utorkaDajo wrote:Ja som už istý v Stratovariuse som vonku ale 15.1 je až utorok po 18 00 hod .Hippopotamus wrote: Takže máme 22 prihlásených, ostáva 10 miest. Nové pozvánky stále poslané neboli, počkáme do pondelka na Daja a Pala (snáď ma nezradia a prihlásia sa).