výmluvykopeckar wrote:Mohl jsem to vyhrát, kdybych se nedíval, kdo je už přihlášenej. Byl tam jen pan domácí a po přihlášení už mě předběhli ti dva experti.

Moderator: Czech Moderators
výmluvykopeckar wrote:Mohl jsem to vyhrát, kdybych se nedíval, kdo je už přihlášenej. Byl tam jen pan domácí a po přihlášení už mě předběhli ti dva experti.
hoj,právě jsem ti odpovedel v SZ .....bohužel, system mě nepustí, je třeba abys vylezl z toho pralesa aspon o ligu výš...jako příklad ti dám Radůůzku a Atanera...ona pozvánku dostala a přihlásila se,on nedostal nic...ale přitom bych ho pozval, je to rozdíl té ligy při vstupném kolem 50K.DBS wrote:je možnost obdržet pozvánku k tomuto prestižnímu turnaji?
A to já taky koukal,když tam byl jen pupík,enže jsem ještě musel odbloknout pár termínů...a to jsem čekal plně vysílen po dvoudenním pracovním maratonu..kopeckar wrote:Mohl jsem to vyhrát, kdybych se nedíval, kdo je už přihlášenej. Byl tam jen pan domácí a po přihlášení už mě předběhli ti dva experti.pupajdi13 wrote:Rychlostnostní - dovednostní soutěž "přihlaš se"
Carlsberk cz ( 1.SK Carl Kozojidky )-23:10
palo ( Stratovarius )-23:10
kopečkář ( ŇOUMÍCI )-23:10
Crueface ( FC Crue Olomouc )23:11
tomkycz ( Litomerice losers Club de Fotbal )23:16
no koukni jak to tam je... napsáno pupajdi a mláticí -- pak ten co je mlácený a u toho podpis šerif, takže já si to překládám tak, že prostě tak to vypadá u šerifa doma /pupajdí-manželka/palo wrote:Mám dotaz: v tom podpisu je šerif liskaný nebo liskající ???
To zní logicky.Nejspíš mu objevila ten Tvůj diplom...Raduuza wrote:no koukni jak to tam je... napsáno pupajdi a mláticí -- pak ten co je mlácený a u toho podpis šerif, takže já si to překládám tak, že prostě tak to vypadá u šerifa doma /pupajdí-manželka/palo wrote:Mám dotaz: v tom podpisu je šerif liskaný nebo liskající ???![]()
![]()
ještě že jsem neposlala ty kalhotky, jak někdo navrhoval, to by bylo ještě horšípalo wrote:To zní logicky.Nejspíš mu objevila ten Tvůj diplom...Raduuza wrote:no koukni jak to tam je... napsáno pupajdi a mláticí -- pak ten co je mlácený a u toho podpis šerif, takže já si to překládám tak, že prostě tak to vypadá u šerifa doma /pupajdí-manželka/palo wrote:Mám dotaz: v tom podpisu je šerif liskaný nebo liskající ???![]()
![]()
To by nebyla liskačka ale zatloukačka do země...Raduuza wrote:ještě že jsem neposlala ty kalhotky, jak někdo navrhoval, to by bylo ještě horšípalo wrote: To zní logicky.Nejspíš mu objevila ten Tvůj diplom...![]()