Větší peklo? To by se museli prosazovat utočníciAtaner wrote:Děkuji pane ..čekal jsem větší peklo..

Moderator: Czech Moderators
Větší peklo? To by se museli prosazovat utočníciAtaner wrote:Děkuji pane ..čekal jsem větší peklo..
Hned bych jim zvednul tréninkové dávky..11domin11 wrote:Větší peklo? To by se museli prosazovat utočníciAtaner wrote:Děkuji pane ..čekal jsem větší peklo..
Se těším, snad už se vyprázdní marodka do té dobyGeorgeTT wrote:FK Bolka FOREVER 1 - 1 FK TRNAVA (119:122)
B-tím nedokázal vyhrať, napriek lepšiemu výkonu. Vo štvrtok privítame malý klub s Veľkým manažérom, bude to prvý malý mikrosúboj o prvé miesto
Bude aj degustácia hlavnej výhry v MLKps2512 wrote:Se těším, snad už se vyprázdní marodka do té dobyGeorgeTT wrote:FK Bolka FOREVER 1 - 1 FK TRNAVA (119:122)
B-tím nedokázal vyhrať, napriek lepšiemu výkonu. Vo štvrtok privítame malý klub s Veľkým manažérom, bude to prvý malý mikrosúboj o prvé miesto
Ty a ten padouch nad tebou co mi chce potopit záchraný člun.MilanSLOVAKIA wrote:a zo zaujimavosti, ku dnu som ju poslal len ja alebo na to miesto strielal aj niekto iny?
Nejsou.Ataner wrote:No Romane jsou to hajzli..
a víš, kdo ti ji potopil?Azor wrote:Tak jedna moje loď je potopena, jenže tu je i druhá! HA!A ta může být úplně kdekoliv, to vy zatím nevíte, bo ste se do ní ani jednou netrefili