To právě ne...čekám, že spfa vydrží do MinceHippopotamus wrote:Každému bolo jasné, že ty to stihnešps2512 wrote:Na mě se nečeka?

Moderator: Czech Moderators
To právě ne...čekám, že spfa vydrží do MinceHippopotamus wrote:Každému bolo jasné, že ty to stihnešps2512 wrote:Na mě se nečeka?
2 minúty nás delili....škoda.oliwapol wrote:Konečně se mě uvolnilo volné místo a tak zaplnuju poslední flek
tak se vyplatilo se přihlásit hned po simulaciDajo wrote:2 minúty nás delili....škoda.oliwapol wrote:Konečně se mě uvolnilo volné místo a tak zaplnuju poslední flekAle aj tak ďakujeme za pozvanie.
NenecháMccgrady wrote:Vítám všechny přihlášené!!!
- doufám,že mi někdo srazí hřebínek a nenechá mi zase pohár na poličce![]()
Hodně štěstí všem
Mccgrady
Tak nech sa ti to podari, potom plny euforie z dobre vykonanej prace napises above neuveritelne predstavenie skupinHippopotamus wrote:Je to tak, skupiny sú nalosované a PSko zase raz príde do TrnavyZaujímavejšieho je toho určite viac, nejaký prehľad skupín sa však dostaví najskôr zajtra poobede, keďže doobeda mám hnusnú skúšku a mal by som sa učiť
No já ti nevím...když nechám Raduzku 2x vyhrát....tak to může být zajímavýGeorgeTT wrote:FK TRNAVA
Matts stars
FK Raduzza
Dynamo Oleksovice
A zasa ten péesko... ja sa ho asi nezbavímNech nežerem, môže postúpiť z prvého miesta, ja postúpim z druhého
Sorry Raduu
![]()
Pri péeskovi si nemôžeš byť istý ničím. Ten podplatí aj protikorupčný vyšetrovací úradMazzy wrote:To sazeni koukam bude urcite podmazle.Peesko uz to tu pekne rozjizdi a micha kurzama.
![]()
Napalil jsem to tam podle huby a uvidime.
tak jsem si taky vsadilGeorgeTT wrote:Pri péeskovi si nemôžeš byť istý ničím. Ten podplatí aj protikorupčný vyšetrovací úradMazzy wrote:To sazeni koukam bude urcite podmazle.Peesko uz to tu pekne rozjizdi a micha kurzama.
![]()
Napalil jsem to tam podle huby a uvidime.