A neboj mě se to stane určitě.Ataner wrote:Nevěš hlavu to ještě dáš..DBS wrote:jak to tak sleduju, tak asi poprvé nepostoupím v Bubnu do play-off
no nic, budem bojovat, vono to nějak dopadne

Moderator: Czech Moderators
A neboj mě se to stane určitě.Ataner wrote:Nevěš hlavu to ještě dáš..DBS wrote:jak to tak sleduju, tak asi poprvé nepostoupím v Bubnu do play-off
no nic, budem bojovat, vono to nějak dopadne
To já taky....nasstoupí to, co není polámaný a co má alespoň nějakou fyzičkuGeorgeTT wrote:dnes o 14:00 s péeskom, veľmej sa tešíme
Podla Spinfa by si mal dat 140 tak uvidimeps2512 wrote:To já taky....nasstoupí to, co není polámaný a co má alespoň nějakou fyzičkuGeorgeTT wrote:dnes o 14:00 s péeskom, veľmej sa tešíme
A není to na Péeska starý?GeorgeTT wrote:Podla Spinfa by si mal dat 140 tak uvidimeps2512 wrote:To já taky....nasstoupí to, co není polámaný a co má alespoň nějakou fyzičkuGeorgeTT wrote:dnes o 14:00 s péeskom, veľmej sa tešíme
Spinfo ojebáva, mne ukázalo 135, a dal som len 133ps2512 wrote:![]()
138
Mě zas ukázalo 142 a dal jsem 146GeorgeTT wrote:Spinfo ojebáva, mne ukázalo 135, a dal som len 133ps2512 wrote:![]()
138![]()
Ale musím uznať, zaslúžené víťazstvo
A mě to neukázalo nic a taky jsem nic nezahrál.crueface1 wrote:Mě zas ukázalo 142 a dal jsem 146GeorgeTT wrote:Spinfo ojebáva, mne ukázalo 135, a dal som len 133ps2512 wrote:![]()
138![]()
Ale musím uznať, zaslúžené víťazstvo
Buď rád,že ti ho neukázal Áťa,to bys už nikdy nic nezahrálmrakoplas44 wrote: A mě to neukázalo nic a taky jsem nic nezahrál.
Nestraš.crueface1 wrote:Buď rád,že ti ho neukázal Áťa,to bys už nikdy nic nezahrálmrakoplas44 wrote: A mě to neukázalo nic a taky jsem nic nezahrál.![]()