Takže parádní den.Azor wrote:Haúúúúúúú!!!Já dnes zapoměl střílet, navíc i moje druhá loď je zčásti zasažena. Navíc jsem dnes prohrál s Hadisem a jsme až 3....
Co víc si přát, že?![]()

Už jsem jenom tři přesné zásahy od potopení.

Moderator: Czech Moderators
Takže parádní den.Azor wrote:Haúúúúúúú!!!Já dnes zapoměl střílet, navíc i moje druhá loď je zčásti zasažena. Navíc jsem dnes prohrál s Hadisem a jsme až 3....
Co víc si přát, že?![]()
Tušil jsem co tam bude ale nevzdávej to.MilanSLOVAKIA wrote:To co mi robite?Uz obe moje lode naberaju strasne vela morskej vody. Mojimi kajutami sa uz rozmaha piesen http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU
Ach jo nevadi bolo mi ctou s vami bojovat
Ale este sa nezvdavame
takze to tebe vdacim za to ze hltame vodu?Raduuza wrote:tedáá já jsem ale měla dneska doboru mušku![]()
![]()
ještě toho ička musím trefit![]()
hihi trošičkuMilanSLOVAKIA wrote:takze to tebe vdacim za to ze hltame vodu?Raduuza wrote:tedáá já jsem ale měla dneska doboru mušku![]()
![]()
ještě toho ička musím trefit![]()
ty máš doma poličku slávy?Ataner wrote:Dnes dorazila cena...moc děkujeme Romane...![]()
Jasan přeci to nebudu mít ve skříni..Raduuza wrote: ty máš doma poličku slávy?![]()
počkej, až ti já vyfotím svoji, to budeš mrkatAtaner wrote:Jasan přeci to nebudu mít ve skříni..Raduuza wrote: ty máš doma poličku slávy?![]()
Budeme se těšit na fotečku..Raduuza wrote:počkej, až ti já vyfotím svoji, to budeš mrkat, ale ted nestíhám, později
Koukám že je vše OK teda až na tu poštuAtaner wrote:Budeme se těšit na fotečku..Raduuza wrote:počkej, až ti já vyfotím svoji, to budeš mrkat, ale ted nestíhám, později