Šutrteam - Sipkari 3:2 (140:135)
v body som nedufal,takze az tak sklamany nie som,treba zabojovat v dalsich kolach...

Moderator: Czech Moderators
To bude zajímavý mač..na Trnavské bratry narážíme poslední dobou častoGeorgeTT wrote:FK My Chem 2 - 4 FK TRNAVA (130:138)
Tak prvý zápas sme zdolali vcelku fajn, mužstvo bolo oddýchnuté, arbiter do pohody, tak sme išli naplno...
V druhom zápase privítame Crua, môže to byť tiež zaujímavý duelík...
Veľmi tešímecrueface1 wrote:To bude zajímavý mač..na Trnavské bratry narážíme poslední dobou častoGeorgeTT wrote:FK My Chem 2 - 4 FK TRNAVA (130:138)
Tak prvý zápas sme zdolali vcelku fajn, mužstvo bolo oddýchnuté, arbiter do pohody, tak sme išli naplno...
V druhom zápase privítame Crua, môže to byť tiež zaujímavý duelík...V pondělí se uvidí (me)
hehcrueface1 wrote:FC Crue Olomouc - Baníček 2:2 (141:140)
No,sice remíza,ale dá se to skousnout..jeden bod rozdílu je nicŠkoda jen,že nás zruinovala marodka a fyzička není tak,jak bych si představoval...takže 141 je na aktuální formu přijatelný
Moc mu ty počty nejdou...Azor wrote:hehcrueface1 wrote:FC Crue Olomouc - Baníček 2:2 (141:140)
No,sice remíza,ale dá se to skousnout..jeden bod rozdílu je nicŠkoda jen,že nás zruinovala marodka a fyzička není tak,jak bych si představoval...takže 141 je na aktuální formu přijatelný
můj tým hrával 140 asi tak 2 měsíce dozadu. Takže sem dnes dal 130, tož to je dobrá pomoc od Pana Randoma
A jé..random je svině jako prase...11 bodů rozdíl ... jsem se spletl,no ...Azor wrote:hehcrueface1 wrote:FC Crue Olomouc - Baníček 2:2 (141:140)
můj tým hrával 140 asi tak 2 měsíce dozadu. Takže sem dnes dal 130, tož to je dobrá pomoc od Pana Randoma