za fotbal přeciAtaner wrote:No to je pecka Radu...veliká šikulka..za co to je všechno..![]()

Moderator: Czech Moderators
za fotbal přeciAtaner wrote:No to je pecka Radu...veliká šikulka..za co to je všechno..![]()
Počkej,počkej..ty jsi hrála fotbal..Raduuza wrote:za fotbal přeciAtaner wrote:No to je pecka Radu...veliká šikulka..za co to je všechno..![]()
![]()
no dobrá, přiznávám není to moje, mimo ten pohár za buben, ale synaAtaner wrote:Počkej,počkej..ty jsi hrála fotbal..Raduuza wrote:za fotbal přeciAtaner wrote:No to je pecka Radu...veliká šikulka..za co to je všechno..![]()
![]()
![]()
Přesto je to prostě rodinná síň slávy..ale kluk šikula..Raduuza wrote:no dobrá, přiznávám není to moje, mimo ten pohár za buben, ale syna
jsem tě chtěla trošičku trumfnoutAtaner wrote:Přesto je to prostě rodinná síň slávy..Raduuza wrote:no dobrá, přiznávám není to moje, mimo ten pohár za buben, ale syna
To koukám na ty pohárky.Raduuza wrote:FK Raduzza 4 - 2 1FC Mrakoplaš
škoda, že nám Péesko vyřadil ze hry našeho střelce, mohli jsme to dneska dotáhnout nebo i třeba předhonit Marťase![]()
Je to tak ty jsi jí zamotal. Jsem zvědavej jestli jí taky rozmotáš.balki29 wrote:sme zamotali tu nasu skupinu
Se divam, ze jsem vcera, resp. dneska palil na souradniuce, kde jsem mel uz objevenou lod. Musel jsem se podivat spatne na souradnicemrakoplas44 wrote:
Dnes střílel -
Aťa
Milan
Ičko
Crue
Azor
poslední jmenovaný trefil měěěě