Tak,tak.impossible wrote:
Se divam, ze jsem vcera, resp. dneska palil na souradniuce, kde jsem mel uz objevenou lod. Musel jsem se podivat spatne na souradnice

Moderator: Czech Moderators
Tak,tak.impossible wrote:
Se divam, ze jsem vcera, resp. dneska palil na souradniuce, kde jsem mel uz objevenou lod. Musel jsem se podivat spatne na souradnice
Dobře jámrakoplas44 wrote:
Dnes střílel -
Aťa
Milan
Ičko
Crue
Azor
poslední jmenovaný trefil měěěě
a já zase zapomnělaAzor wrote:Dobře jámrakoplas44 wrote:
Dnes střílel -
Aťa
Milan
Ičko
Crue
Azor
poslední jmenovaný trefil měěěě
Na to ještě nemáš nárok.Raduuza wrote:
a já zase zapomněla
Ty wole to budou manažeři..po tátovi..palo wrote: Kluci jsou šikovní - to budou jasní fotbalisti...
To až po ukončení kariéry...Ataner wrote:Ty wole to budou manažeři..po tátovi..palo wrote: Kluci jsou šikovní - to budou jasní fotbalisti...
Nas by prave zajimala pani Pupajdi, tebe uz zname stara vojnopupajdi13 wrote:Poděkování Romanovi
Pohárky jsou nádherné a musím smeknout klobouk , že jsi dokázal udělit 3 kusy za jeden ročník , sám vím jak nákladná to je záležitost , takže máš můj obdiv.
Dneska jsem přinutil kluky ( no šli celkem ochotně ) na focení, pupajdí se vymluvila,že někdo to musí mačkat, takže tu jsem tam nedokázal vecpat
![]()
Ještě jednou díky.
Nechtěl ji fotit, prý ji letos vezme na sraz sebou, tak ať máme nějaké překvapení.impossible wrote:Nas by prave zajimala pani Pupajdi, tebe uz zname stara vojnopupajdi13 wrote:Poděkování Romanovi
Pohárky jsou nádherné a musím smeknout klobouk , že jsi dokázal udělit 3 kusy za jeden ročník , sám vím jak nákladná to je záležitost , takže máš můj obdiv.
Dneska jsem přinutil kluky ( no šli celkem ochotně ) na focení, pupajdí se vymluvila,že někdo to musí mačkat, takže tu jsem tam nedokázal vecpat
![]()
Ještě jednou díky.
crueface1 wrote:Tak jste měli ,Marťo, paní Pupajdíkovou dát do sólo fotečky![]()
impossible wrote: Nas by prave zajimala pani Pupajdi, tebe uz zname stara vojno
mantel wrote: Nechtěl ji fotit, prý ji letos vezme na sraz sebou, tak ať máme nějaké překvapení.