Presne tak...Milko wrote: Atanerko, keby si tento obrázok poslal Dajovi skôr, tak by si isto nezmenil názov. Bolo by to perfektné logo!!!

Moderator: Czech Moderators
Presne tak...Milko wrote: Atanerko, keby si tento obrázok poslal Dajovi skôr, tak by si isto nezmenil názov. Bolo by to perfektné logo!!!
Tak kamarát, pozerám na ten tvoj rozpis a musím uznať že si si toho na piatok pekne naložiltomkycz wrote:no jo, dyť mi jsme si řekli, že by bylo vůči Palovi nefér vypustit závěr skupiny v úmyslu vyhnout se Mantelovi, tak co se divím. Ikdyž po nedávném výprasku od Pala by nás tento jistě bral raději než PardubiceZápas to bude hodně těžký, když nás předtím čeká ostrý a důležitý zápas v lize, pak semi v jatkách, poté osmif. ve štědře dotovaném turnaji proti Hashi
Jak si to umím hezky poblokovat
Tak třeba se bude ještě hodit..Dajo wrote:Presne tak...Milko wrote: Atanerko, keby si tento obrázok poslal Dajovi skôr, tak by si isto nezmenil názov. Bolo by to perfektné logo!!!Ten obrázok je skvelý,až priveľmi.
![]()
myslim ze bez sance som bol uz pred zapasomDajo wrote:Osemfinále
FK Laugaricio : Sipkari 4-2 ( 3:2 ) 140:122
Priama červená pre súperovho útočníka už v 21´min. výrazne znížila šance doctora na lepší výsledok.
Bez šance určite nie.... Díky za gratulku.doctor46 wrote: myslim ze bez sance som bol uz pred zapasomale gratulujem k vyhre a nech sa dari dalej v turnaji..
![]()
Já se musím jenom připojit ke gratulaci.Zklamání to je,i když jsem to čekal,marodka mi praská ve švech...Milko wrote:OSEMFINÁLE
Dnes sme mali na programe jedno osemfinálové stretnutie, v ktorom sme mierne favorizovali domáceho Pala...
Stratovarius 3-4 ACS Pardubice (141 - 143)
naša prognóza sa nenaplnila...olivka to zvládol skvele
Palo tak ostal pred bránami štvrťfinále, čo možno brať ako mierne sklamanie. Dúfame, že o to väčšiu motiváciu bude mať v ďalšom ročníku
Olivkovi gratulujeme k postupu
věřil jsem si na postup a vyšlo topalo wrote:Já se musím jenom připojit ke gratulaci.Zklamání to je,i když jsem to čekal,marodka mi praská ve švech...Milko wrote:OSEMFINÁLE
Dnes sme mali na programe jedno osemfinálové stretnutie, v ktorom sme mierne favorizovali domáceho Pala...
Stratovarius 3-4 ACS Pardubice (141 - 143)
naša prognóza sa nenaplnila...olivka to zvládol skvele
Palo tak ostal pred bránami štvrťfinále, čo možno brať ako mierne sklamanie. Dúfame, že o to väčšiu motiváciu bude mať v ďalšom ročníku
Olivkovi gratulujeme k postupu