a to mě přivádí na nápad, že fotky s výhrou zavedeme i na podvazku

Moderator: Czech Moderators
No my pořád čekáme na to foto s výhrou..Raduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
a to mě přivádí na nápad, že fotky s výhrou zavedeme i na podvazku![]()
to musíš směrovat jinam, já nevyhrálaAtaner wrote:No my pořád čekáme na to foto s výhrou..Raduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
No tak teda s cenou no..Raduuza wrote:to musíš směrovat jinam, já nevyhrálaAtaner wrote:No my pořád čekáme na to foto s výhrou..Raduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotkuRaduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
Souhlasím, to by byl pěkný začátek.GeorgeTT wrote:Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotkuRaduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
tak to jsi uhádlGeorgeTT wrote:Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotkuRaduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
ty aby ses nepřidalmrakoplas44 wrote:Souhlasím, to by byl pěkný začátek.GeorgeTT wrote:Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotkuRaduuza wrote:Marťulí, super fotky, sluší vám to![]()
Co sa hanbis?Raduuza wrote:tak to jsi uhádlGeorgeTT wrote: Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotku![]()
Radu čeká s fotkama do fízlárny...GeorgeTT wrote:Co sa hanbis?Raduuza wrote:tak to jsi uhádlGeorgeTT wrote: Môžeš začať tým, že sem frkneš svoju fotku![]()
no jasněpalo wrote:Radu čeká s fotkama do fízlárny...GeorgeTT wrote: Co sa hanbis?
Srabe..Raduuza wrote: tak to jsi uhádl![]()