Po trech kolech plny pocet bodu a prozatimni prvni misto. Spokojenost na nasi strane, ale do odvet rozhodne nic nepodcenime

Moderator: Czech Moderators
jsou to moje první tabulky udělaný na pc, kluci mě to museli naučitAtaner wrote:Ty jo to je hustý Radu..
šikulka..Raduuza wrote:jsou to moje první tabulky udělaný na pc, kluci mě to museli naučitAtaner wrote:Ty jo to je hustý Radu..
Koukám jak se pěkně rýsuju.Raduuza wrote:
Tak se nám to pěkně rozjíždí, něco více a někde o trošku pomaleji, jak sami vidíte, pomalu se začínají rýsovat favorité skupin....
jj ty jsi vyrýsovanej ze všech nejlípmrakoplas44 wrote:Koukám jak se pěkně rýsuju.Raduuza wrote:
Tak se nám to pěkně rozjíždí, něco více a někde o trošku pomaleji, jak sami vidíte, pomalu se začínají rýsovat favorité skupin....
Souhlas, Radu to ma krasnyAtaner wrote:Ty jo to je hustý Radu..
A to je slovo do praniceimpossible wrote:Souhlas, Radu to ma krasnyAtaner wrote:Ty jo to je hustý Radu..
Me by spis Ato zajimalo, jak to bude s Golden JPD Cup??? Co takhle neco taky usporadat a nenechat se zahanbit zenskou?
Je to tak,bohužel momentálně je na pořadu dne jiný zápas,po 16 letech sháním nové manažerské křeslo..takže turnaj bych uspořádal rád ale bohužel ta radost opět tvořit nějaké grafické kousky tu momentálně nějak chybí..i když jsem rád že jsem zpět..crueface1 wrote: A to je slovo do praniceAle Áťa psal,že nemá toho času moc na uspořádání turnaje ..
zkus IKEA nebo SCONTOAtaner wrote:Je to tak,bohužel momentálně je na pořadu dne jiný zápas,po 16 letech sháním nové manažerské křeslo..takže turnaj bych uspořádal rád ale bohužel ta radost opět tvořit nějaké grafické kousky tu momentálně nějak chybí..i když jsem rád že jsem zpět..crueface1 wrote: A to je slovo do praniceAle Áťa psal,že nemá toho času moc na uspořádání turnaje ..
on jezdí jen do OBI pro poličkyRaduuza wrote:
zkus IKEA nebo SCONTO![]()
![]()