díky bohu,bez Vás by to bylo fiaskoxixor wrote:Hlááááásíme se na srazXixor, Robátko...
Ten termín je definitivní

Moderator: Czech Moderators
díky bohu,bez Vás by to bylo fiaskoxixor wrote:Hlááááásíme se na srazXixor, Robátko...
Ten termín je definitivní
Hadis už tam chlastá pivo od 3 odpolednepalo wrote:Kdy se to tam v ten pátek tak začíná sjíždět?
Super, aspoň tam budu mít s kým pít hned po příjezdu...pupajdi13 wrote:Hadis už tam chlastá pivo od 3 odpolednepalo wrote:Kdy se to tam v ten pátek tak začíná sjíždět?
hele a proč tam nemáš zapsaného Betise?Hadis wrote:Termín srazu byl předběžně stanoven na pevný termín 28.-30. června !!!
Hadis
Koster
Pupajdi
Mantel
Hippo
Palo
Pésko - zase jen bude jezdit po okolních benzinkách a shánět chlast)
Azor
Foxir
Dajo
Jari Malanta
Xixor
Robátko
Kdo tu není a už potvrdil účast, napište![]()
Chudáku. To je první fáze. Ta druhá jsou plenykopeckar wrote:Asi jsem dorostl do papučí. Ať se vám to vydaří.
kopeckar wrote:Tak předně díky za pozvání, ale určitě letos nebudu. A abych předešel spekulacím, tak důvodem není ta má rozepře s robátkem,
Kdybys nekecal, zapomínáš na první sraz? Přijeli jsme první a poslední jsme šli chrápat. I když to bylo spíš upadání do mdlob z chlastu než usínáníHadis wrote:Bohužel, jsem skoro furt mimo, před minulý týden ve Francii, teď v Beskydech, neměl jsem kdy s Jindrem mluvit.
jen jsem mu psal na FB zprávu, že je sraz, ať se na to podívá a nemám od Něho žádnou odpověď.
Jak s ním budu po horách mluvit, zeptám se ho.
Problém je ten, že on tou dobou jezdí do Chorvatska... proto ho tam nemám napsanýho, i když mi to nepotvrdil
To Kopeček - tys měl nějakej problém s Robátkem ?![]()
Já tam chlastám od tří protože tam prostě tak brzo musím být.
Proto taky většinou nevydržím do půlnoci, kdežto Pražáci, Ti přijedou po šesté, spíš k sedmé a pak se div se su na plech![]()
Jinak průměrný příjezd je kolem od čtvrté