Tretí zápas, tretia výhra, tak sa nám to páči

Moderator: Czech Moderators
Ach jo. Jdu vařit.Ataner wrote:To je jasný to jsou samý nálepky,loga,avatary a ono už to není na co lepit..crueface1 wrote:
Tak..a už se to provalilo ...![]()
To jako vaříš pivko doma...a já se tu seru s buřgulášem..mrakoplas44 wrote: Ach jo. Jdu vařit.
Doma zrovna tam pěkně bublá.Blllllblllllblllll.Ataner wrote:To jako vaříš pivko doma...a já se tu seru s buřgulášem..mrakoplas44 wrote: Ach jo. Jdu vařit.
Jdu se mrknout v kolik mi to jede..mrakoplas44 wrote:Doma zrovna tam pěkně bublá.Blllllblllllblllll.Ataner wrote:To jako vaříš pivko doma...a já se tu seru s buřgulášem..mrakoplas44 wrote: Ach jo. Jdu vařit.
gratulace ! A já holt neměl na zápas s tebou tým,co by tě porazil...GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 3-2 Baníček (136:127)
Už to víš?Ataner wrote: Jdu se mrknout v kolik mi to jede..
No jasná..doufám že mě nebudeš nahánět po nádraží jak El..mrakoplas44 wrote:Už to víš?Ataner wrote: Jdu se mrknout v kolik mi to jede..
to že ti udělal? Povídej.Ataner wrote:No jasná..doufám že mě nebudeš nahánět po nádraží jak El..mrakoplas44 wrote:Už to víš?Ataner wrote: Jdu se mrknout v kolik mi to jede..
Né popravdě super..čekal na nádaží ukázal nám místní hospůdky které jsem neznal z vojančení..super sraz,pokec vysvětlil nám že i šachysti mají trenéramrakoplas44 wrote: to že ti udělal? Povídej.
tak my to máme 1-1-1, co není nijak dobré, nicméně tu jsou ještě odvetyGeorgeTT wrote:FK TRNAVA 3-2 Baníček (136:127)
Pěkný RAdů..jen jsi zapomněl zmínit,že tyhle tabulky a vše kolem jsi dělala sama !! Pouze a jen sama!! šikulka,že osazenstvo!!Raduuza wrote:JISTĚ JSTE SI VŠIMLI, ŽE VĚTŠINA Z NÁS SE CHYSTÁ DO POSLEDNÍHO KOLA, OVŠEM AŽ NA NĚKTERÉ JEDINCE, KTEŘÍ MAJÍ ZA SEBOU ZÁPASY JEN DVA, RADŠI NEBUDEME JMENOVAT, ŽE KRŮŮŮŮŮŮŮŮ![]()
To jo. Šikulka naše.crueface1 wrote:Pěkný RAdů..jen jsi zapomněl zmínit,že tyhle tabulky a vše kolem jsi dělala sama !! Pouze a jen sama!! šikulka,že osazenstvo!!Raduuza wrote:JISTĚ JSTE SI VŠIMLI, ŽE VĚTŠINA Z NÁS SE CHYSTÁ DO POSLEDNÍHO KOLA, OVŠEM AŽ NA NĚKTERÉ JEDINCE, KTEŘÍ MAJÍ ZA SEBOU ZÁPASY JEN DVA, RADŠI NEBUDEME JMENOVAT, ŽE KRŮŮŮŮŮŮŮŮ![]()
No a ted k té výtce .. já říkal,že budu brzdit,já ti to říkalZrovna to tak vyšlo..ted už by to bylo jiný http://bestpage.cz/smiles/smajlik245.gif