Moderator: Czech Moderators
A sakra a ja som sa tak snazil a je po mnecrueface1 wrote:Tak dnes šli ke dnu hned 3 hráči..a jedna moje lodička...supové,nenechavci,soutežníci jste![]()
HUPSRaduuza wrote:Helééé vy jste si dovlili potopit mi už obě plachetnice![]()
to jsem teda zvědavá, kdo mě ted vezme na palubu
MilanSLOVAKIA wrote:HUPSRaduuza wrote:Helééé vy jste si dovlili potopit mi už obě plachetnice![]()
aj by som ta zobral ale neviem ktora by ti viacej vyhovovala
Kdepak.Raduuza wrote:MilanSLOVAKIA wrote:HUPSRaduuza wrote:Helééé vy jste si dovlili potopit mi už obě plachetnice![]()
aj by som ta zobral ale neviem ktora by ti viacej vyhovovala
nějaká ještě nad vodou![]()
Íčko má nemožné lodě na nemožném místě...Raduuza wrote:kde má lodě Ičko?
Radu necte, nezajima se, pak nic nevi, to je smutny...palo wrote:Íčko má nemožné lodě na nemožném místě...Raduuza wrote:kde má lodě Ičko?
Lodě? Už ne. Jenom jednu potápějící se bárku černé barvy.palo wrote:Íčko má nemožné lodě na nemožném místě...Raduuza wrote:kde má lodě Ičko?
čtu všchno a nevidím nic, to je smutnýimpossible wrote:Radu necte, nezajima se, pak nic nevi, to je smutny...palo wrote:Íčko má nemožné lodě na nemožném místě...Raduuza wrote:kde má lodě Ičko?
Ale zítra asi půjde po tobě.impossible wrote:Radu necte, nezajima se, pak nic nevi, to je smutny...palo wrote:Íčko má nemožné lodě na nemožném místě...Raduuza wrote:kde má lodě Ičko?
Likérka Drak?Raduuza wrote:
čtu všchno a nevidím nic, to je smutný
jo aháá a já si říkala, odkud je ten dobrej rummrakoplas44 wrote:Likérka Drak?Raduuza wrote:
A bude následovat nějaká sprostá námořnická píseň.Raduuza wrote:jo aháá a já si říkala, odkud je ten dobrej rummrakoplas44 wrote:Likérka Drak?Raduuza wrote:
sis nevšiml ,že jsem dáma??mrakoplas44 wrote: A bude následovat nějaká sprostá námořnická píseň.