si se díval na upoutávku na superstar, viď?Ataner wrote:Jo jo je to hustokrutý..šikulka..

Moderator: Czech Moderators
si se díval na upoutávku na superstar, viď?Ataner wrote:Jo jo je to hustokrutý..šikulka..
Pro mě dost překvapující.Raduuza wrote:si se díval na upoutávku na superstar, viď?Ataner wrote:Jo jo je to hustokrutý..šikulka..![]()
co je překvapující?mrakoplas44 wrote:Pro mě dost překvapující.Raduuza wrote:si se díval na upoutávku na superstar, viď?Ataner wrote:Jo jo je to hustokrutý..šikulka..![]()
To zranění mne mrzí,sám vím moc dobře,co je to zaplněná marodka na měsíc .. Ale 3 body jsme chtěli,remíza by mne už nahněvala,stačí,že mě zase malinko random sekl v zápase s Ičkem,kdy po výkonem 145:144 nám přiřkl pouze remízu ..Azor wrote:Baníček - FC Crue Olomouc 1:2 V:133- 139
Tak ani Áčko nestačilo na Krůa, jsme na tom tak stejně, nu rozhodnou zbývající 2 zápasy...
EDIT: Navíc se nám zranilo RF, už druhé a tak dnes a zítra bude k dispozici jen jedno RF
Ty kjávo kde jsi to sebral..crueface1 wrote:..kdy po výkonem 145:144 nám přiřkl pouze remízu ..
Ty bejku,to jsem sehnal na burze a to není ale nynější olomoucké maximum,umíme i vícAtaner wrote:Ty kjávo kde jsi to sebral..crueface1 wrote:..kdy po výkonem 145:144 nám přiřkl pouze remízu ..
A my už umíme 130..crueface1 wrote: Ty bejku,to jsem sehnal na burze a to není ale nynější olomoucké maximum,umíme i víc
my umíme 110Ataner wrote:A my už umíme 130..crueface1 wrote: Ty bejku,to jsem sehnal na burze a to není ale nynější olomoucké maximum,umíme i víc
Já si všiml,psal jsi o tom,jako o novém rekordu v nové éře:) Gratulace!:)Ataner wrote:A my už umíme 130..crueface1 wrote: Ty bejku,to jsem sehnal na burze a to není ale nynější olomoucké maximum,umíme i víc
Občas nám to stačí i na postup ze skupiny..teda opravdu jen občas..crueface1 wrote: Já si všiml,psal jsi o tom,jako o novém rekordu v nové éře:) Gratulace!:)
No jo už jsem ticho..acskncl wrote:Nu vypada to na postup z prvniho mista, co dal se teprve uvidi