Tak Pupíkovi se líbí ten kombinační fotbal no..tak to zkouší alá Barca..tomkycz wrote:útočný pokyny bych hrál taky...

Moderator: Czech Moderators
Tak Pupíkovi se líbí ten kombinační fotbal no..tak to zkouší alá Barca..tomkycz wrote:útočný pokyny bych hrál taky...
Ako vidíš príspevok nad tvojím, má to vysvetleniepupajdi13 wrote:prostě je to shitt , bud já,nebo tahle hra.
60 jsem dal schválně , protože byla výhra jistá , spočítaná a nechtěl jsem riskovat moc žlutejch,nebo nedej bože červenou...takže damn it.
Jediné co jsem mohl udělat líp je ten pokyn utočný pro LBaRB, jinak to bylo nastaveno správně.
Prohrál jsem oba zápasy s tímhle sestupujícím braníkem,takže nemám o ligu výš co dělat,,,damn it.
Poslal jsem to sem schválně,bez toho že bych fakticky chtěl nějaké vysvětlení,protože tohle moc vysvětlení nemá, stejně jako celá tahle ligová sezona.
to je tak když na vrcholu končíš a potřebuješ vyprodat a zároveň naplnit levně kádr...Bobr wrote:už jsem viděl leccos, třeba kšeftařův tým s 10 CM, ale tohle jsem teda ještě nežral
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=5346
ps2512 wrote:Dekuji ti Dajo....nebyt tebe, tak jsem si to ani neuvedomil
Včera bol 6 rokov na SP.....palo wrote:![]()
![]()
![]()
Nějak mi tu nedochází souvislosti...![]()
Nebyls na pinecu ?
Tak to ti také gratulujeme závisláku..ps2512 wrote:Dekuji ti Dajo....nebyt tebe, tak jsem si to ani neuvedomil
Takže byl na pinecu a pak odpovídal sem...Dajo wrote:Včera bol 6 rokov na SP.....palo wrote:![]()
![]()
![]()
Nějak mi tu nedochází souvislosti...![]()
Nebyls na pinecu ?