Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by mantel »

Tak to je mrzuté, bohužel každý, kdo to takhle zkusí , musí s podobným koncem počítat . Cením si alespoň přiznání bez vytáček a šílených výmluv.
ps2512

Post by ps2512 »

Cítím obrovské sklamání a hlavně po tom, co sexykotě pořád prohlašovala kam se dá bez obchodování dojít :(
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Ataner

Post by Ataner »

ps2512 wrote:Cítím obrovské sklamání a hlavně po tom, co sexykotě pořád prohlašovala kam se dá bez obchodování dojít :(
To asi nebudeš sám.. :|
JPD - B.3
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

ps2512 wrote:Cítím obrovské sklamání a hlavně po tom, co sexykotě pořád prohlašovala kam se dá bez obchodování dojít :(

Dyť nekecala :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
oliwapol

Post by oliwapol »

Tak tohle je dobrá ostuda :shock:
ACS Pardubice
Hadis

Post by Hadis »

tak to je fakt síla :?
AC Had Bozak

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Pád top manažérov? Škoda, oni to obaja hrať vedia...stáva sa, no.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Už tu zas googlí zahraniční manažeři. Vždycky si připadnu, jak kdyby poslouchali za dveřmi :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Ataner

Post by Ataner »

Sokol Cejc wrote:Už tu zas googlí zahraniční manažeři. Vždycky si připadnu, jak kdyby poslouchali za dveřmi :mrgreen:
To bylo celý odpoledne.. :roll:
JPD - B.3
impossible

Post by impossible »

Wow, tak to se docitam zajimave veci. Doufam, ze to Pupi cele vice priblizi a nenecha to takto v mlze. Holt mame svoje Armstrongy i na SP. Me by zajimalo, jestli to fungovalo opravdu od sameho pocatku nebo se onen me zatim spise nespecifikovany "projekt" rozjel az za pochodu.
Ja sam jsem si prosel na zacatku nekolika bany, nicmene po tom, co me hra zacla bavit uz jsem se od podobnych praktik drzel na dobro, tudiz me prave zajima, co k tomu lidi vede v teto komunite. Jestli touha po vitezstvi byla opravdu tak velka...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
kopeckar

Post by kopeckar »

impossible wrote:Wow, tak to se docitam zajimave veci. Doufam, ze to Pupi cele vice priblizi a nenecha to takto v mlze. Holt mame svoje Armstrongy i na SP. Me by zajimalo, jestli to fungovalo opravdu od sameho pocatku nebo se onen me zatim spise nespecifikovany "projekt" rozjel az za pochodu.
Ja sam jsem si prosel na zacatku nekolika bany, nicmene po tom, co me hra zacla bavit uz jsem se od podobnych praktik drzel na dobro, tudiz me prave zajima, co k tomu lidi vede v teto komunite. Jestli touha po vitezstvi byla opravdu tak velka...
Taky mě napadla ta vazba na Armstronga, hned po tom zveřejnění a přemýšlel jsem, jestli taky vy co pořádáte své Cupy, necháte některé ročníky bez vítěze. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
impossible

Post by impossible »

No kote se stihla prihlasit do meho noveho rocniku. Nicmene zadne ukvapene zavery delat nebudu dokud se presne neobjasni co se stalo a jak to probihalo. I kdyz kote uz to jasne napsala, ze v tom jela, presto by to chteli vice informaci...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
tomkycz

Post by tomkycz »

no v historii je opravdu několik týmů odkud k ní chodili levně hráči a kam odcházeli hráči i třeba zdarma, ti, kterých se potřebovala zbavit...

mašina vyhrála kalicha a tak to i zůstane, nemám chuť se v tom nějak hrabat, natož mu rvát pohárek z rukou... a pro frenkieho s léblikem ( joke ) ( THIS IS SPARTA )
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Osobně je mi z této aféry hodně smutno...Zvláště, že ani jeden z potrestaných není na SP žádným nováčkem...Nevím co je k vedlo k tomuto chování, ale vlastně vím, prostě se chtěli dostat do těch nejvyšších pater SP...Ach jo, na druhou stranu bych to neviděl tak tragicky, provinili se a byli po zásluze potrestáni, sexy kotě navíc přidala i omluvu...Vím, že pro některé z nás je tragédií číst o podvodných manažerech z Čech, ale tak už to prostě chodí...No, SP někomu zajde holt pod kůži a přestane být jen hrou na vítěze a poražené...Oběma bych přál jediné, a to návrat po vypršení trestu a co nejvíce úspěchů, teď už ovšem bez podvádění...Nezatracuji ni jednoho a neměli by je zatracovat ani ostatní, chtěli prostě dosáhnout výš než se nám ostatním zdá...Stihl je trest, amen...
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
sexy kote

Post by sexy kote »

impossible wrote:Wow, tak to se docitam zajimave veci. Doufam, ze to Pupi cele vice priblizi a nenecha to takto v mlze. Holt mame svoje Armstrongy i na SP. Me by zajimalo, jestli to fungovalo opravdu od sameho pocatku nebo se onen me zatim spise nespecifikovany "projekt" rozjel az za pochodu.
"Projekt" nefungoval od samého počátku, rozjel se až v určitém období. Bohužel časem selhala technika a má ostražitost také polevila a tak se ucho utrhlo. Nejvíc mrzí, že sem to neodskákala sama.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”