Vyměnit za to kolenomrakoplas44 wrote:Třeba jako prohodit oknem?Ataner wrote:A nemůžeš mi Mantelíka třeba prohodit..

Myslíš,že těch 1.000 gólů nepadne?
Moderator: Czech Moderators
Vyměnit za to kolenomrakoplas44 wrote:Třeba jako prohodit oknem?Ataner wrote:A nemůžeš mi Mantelíka třeba prohodit..
je to ještě 31 zápasů tak nevímcrueface1 wrote:Vyměnit za to kolenomrakoplas44 wrote:Třeba jako prohodit oknem?Ataner wrote:A nemůžeš mi Mantelíka třeba prohodit..![]()
Mám postavit Vyskočila..mrakoplas44 wrote:je to ještě 31 zápasů tak nevímcrueface1 wrote:
ale já ještě nevypadl ...mrakoplas44 wrote:je to ještě 31 zápasů tak nevímcrueface1 wrote: Vyměnit za to koleno![]()
Založíme asi malý grafický kroužek a budeme psát pouze inteligentní spamy..crueface1 wrote: A pěkná korekce té etikety !
O čem to sakra mluvíš? "Já chci jen zaplatit ten pochcanej tepich .... "Ataner wrote:Založíme asi malý grafický kroužek a budeme psát pouze inteligentní spamy..crueface1 wrote: A pěkná korekce té etikety !
A myslíš že stím něco udělá?Ataner wrote:Mám postavit Vyskočila..mrakoplas44 wrote:je to ještě 31 zápasů tak nevímcrueface1 wrote:
Myslíš,že těch 1.000 gólů nepadne?![]()
Ehm....tohle je dost zavádějící ...postavit si doma co chceš a říkej mu jak chcešAtaner wrote:Mám postavit Vyskočila..mrakoplas44 wrote:je to ještě 31 zápasů tak nevímcrueface1 wrote:
Myslíš,že těch 1.000 gólů nepadne?![]()
Tak to je pěknej zářez ...Hadis wrote:AC Had Bozak 4 - 4 Sokol Čejč
1:3 pp ( 133:125)
Kde soudruzi udělali chybu ? jednou jsi nahoře, jednou dole
Gratulace Andrew
Tak to byl slušnej zápas teda..Hadis wrote:AC Had Bozak 4 - 4 Sokol Čejč
Gratulace Andrew
Andrew si jistě prošel moje penalty, kdy jsme jich kopali tuším 8 sérií, už nevím s kým, pak je jednoduchý si to pohlídatAtaner wrote:Tak to byl slušnej zápas teda..Hadis wrote:AC Had Bozak 4 - 4 Sokol Čejč
Gratulace Andrew
No jo no.Ataner wrote:Tak to byl slušnej zápas teda..Hadis wrote:AC Had Bozak 4 - 4 Sokol Čejč
Gratulace Andrew
A jak řekl tak udělal.PaToM wrote:Po postupe zo skupiny a prekvapujúco bez straty bodu zajtra nastúpime proti Elovmu tímu. El si však dal "voraz", a tak v jeho tíme vládne trochu anarchia. Ale nič nepodceníme, pretože dnes tento tím ukázal, že aj bez trénera sa dokáže zmobilizovať a poraziť ťažkého súpera: http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... _season=50