Huráááá!! Konečně jsem spárvně natipoval svůj zápas

Moderator: Czech Moderators
jako tady nebylo moc možností jak to tipnoutAzor wrote:ACS Pardubice - Baníček 5:3 V:137-117
Huráááá!! Konečně jsem spárvně natipoval svůj zápas
Koster stále na čele s 62 bodmi, ty a Mazzy máte 60, začína to byť napínavéoliwapol wrote:Už vedu v tipovačce? pár kol před koncem
Sakra musime ho dat Olivko. Dva body je prd.Hippopotamus wrote:Koster stále na čele s 62 bodmi, ty a Mazzy máte 60, začína to byť napínavéoliwapol wrote:Už vedu v tipovačce? pár kol před koncem
Zajtra hodím tabuľky.
jako druhý místo by bylo zklamáníMazzy wrote:Sakra musime ho dat Olivko. Dva body je prd.Hippopotamus wrote:Koster stále na čele s 62 bodmi, ty a Mazzy máte 60, začína to byť napínavéoliwapol wrote:Už vedu v tipovačce? pár kol před koncem
Zajtra hodím tabuľky.![]()
Bude se pokracovat i v play off? Nebo se to ukonci po skupinach a pak od znovu?
Bol si z tých, ktorí šancu určite mali, ale si sa na to vykašľalps2512 wrote:Tak co? Vyhrál jsem?
Nebyl vůbec časHippopotamus wrote:Bol si z tých, ktorí šancu určite mali, ale si sa na to vykašľalps2512 wrote:Tak co? Vyhrál jsem?
Chceš vedieť, koľkými spamami si zaťažil toto fórum počas doby, keď si nemal "vůbec čas"?ps2512 wrote: Nebyl vůbec čas
Hippopotamus wrote:Chceš vedieť, koľkými spamami si zaťažil toto fórum počas doby, keď si nemal "vůbec čas"?ps2512 wrote: Nebyl vůbec čas