Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů
Jak to vypada tak byl........ale uz byly zjisteny priciny......chybou manazera to urcite nebylo 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Jo ten u toho právě chyběl..ps2512 wrote:Jak to vypada tak byl........ale uz byly zjisteny priciny......chybou manazera to urcite nebylo

JPD - B.3
-
No k pozvánce na turnaj mistrů potřebujeme porazit ještě 4 soupeře. Prvním je Crue.pupajdi13 wrote:Kopeček je velký nákupčí a to se projevilo i v naší velmi slabé skupině....zatím jsem ho nechal,takže nehrál jeden jedinej ostrej zápas,což ho ovšem čeká v playoff,kde narazíme na Letenské odchovance FC Crue šlechta

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Tak jsme v nové sezóně.. Po zajištění prodejů a nákupů jsem zrušil nějaký ten prodej ...a to z jednoduchýho důvodu .. do zápasu s kopečkemkopeckar wrote:No k pozvánce na turnaj mistrů potřebujeme porazit ještě 4 soupeře. Prvním je Crue.pupajdi13 wrote:Kopeček je velký nákupčí a to se projevilo i v naší velmi slabé skupině....zatím jsem ho nechal,takže nehrál jeden jedinej ostrej zápas,což ho ovšem čeká v playoff,kde narazíme na Letenské odchovance FC Crue šlechta

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Oba jsme schopni poskládat vyrovnaný kartám odolný kádr, já o něco nižší agresi, ty zase o kousek lepší součet při vypnuté VDP. Uvidíme co na to sudí a random.crueface1 wrote:Tak jsme v nové sezóně.. Po zajištění prodejů a nákupů jsem zrušil nějaký ten prodej ...a to z jednoduchýho důvodu .. do zápasu s kopečkemŽádné snížení týmovky,žádné oslabení..my prostě chceme dál a má k tomu dopomoci i nová posila na pozici GK

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Už teď se na ten zápas těším. Asi půjde o poskládání priorit a o drobnostikopeckar wrote:Oba jsme schopni poskládat vyrovnaný kartám odolný kádr, já o něco nižší agresi, ty zase o kousek lepší součet při vypnuté VDP. Uvidíme co na to sudí a random.crueface1 wrote:Tak jsme v nové sezóně.. Po zajištění prodejů a nákupů jsem zrušil nějaký ten prodej ...a to z jednoduchýho důvodu .. do zápasu s kopečkemŽádné snížení týmovky,žádné oslabení..my prostě chceme dál a má k tomu dopomoci i nová posila na pozici GK

-
Sakra Pupi moc pekne zhodnoceni.
Ale nahnal si me do uskych. Jak sem se na ten nas Letensky match tesil, tak ted mam pekne v kalhotech a bojim se, aby to nebyla nejaka ostuda.
Ale nahnal si me do uskych. Jak sem se na ten nas Letensky match tesil, tak ted mam pekne v kalhotech a bojim se, aby to nebyla nejaka ostuda.

-
U mě Ačko dostalo za ukol vyhrát večer finále turnaje s vlezným 500tis na 4 týmy ( a taky pěkných 900tis přistálo v kasemantel wrote:První kolo vyřazováku je za mnou a dopadlo dobře:
ACS Pardubice 1 - 2 Fc Mantel
Tak ještě 3 úspěšné kola a budu maximálně spokojen.

ACS Pardubice
-
Tak to už je pak o prioritách.....peníze / nebo čestoliwapol wrote: U mě Ačko dostalo za ukol vyhrát večer finále turnaje s vlezným 500tis na 4 týmy ( a taky pěkných 900tis přistálo v kase) , ale bohužel Bé výběr na tebe samozřejmě stačit nemohl. A tak se loučím už v prvním vyřazováku

-
Hambá...hambá....úplatky,kapříci a peníze ... hambá...oliwapol wrote: U mě Ačko dostalo za ukol vyhrát večer finále turnaje s vlezným 500tis na 4 týmy ( a taky pěkných 900tis přistálo v kase) , ale bohužel Bé výběr na tebe samozřejmě stačit nemohl. A tak se loučím už v prvním vyřazováku

-
Tak jsem to asi projel. Dlouho jsem se bránil všem těm bacilům co na mě prskali mí blízcí a včera podlehl. Mám prý dvě virózy co se mezi sebou bijí a tak mi doktor napsal antibiotika jen na 3 dny a k tomu prášky na blití a na sraní. Usnul jsem vyčerpanej před desátou a tak jsem nestačil změnit sestavu na ranní ligu, kdy mi vyběhlo pár hráčů co mělo hrát v Minci. No bez boje se nedám, ale naše šance povážlivě klesly. Na druhou stranu se cítím daleko líp než včera.crueface1 wrote:Už teď se na ten zápas těším. Asi půjde o poskládání priorit a o drobnosti

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Již včera jsem byl lepší než dnes..kopeckar wrote:Tak jsem to asi projel. Dlouho jsem se bránil všem těm bacilům co na mě prskali mí blízcí a včera podlehl. Mám prý dvě virózy co se mezi sebou bijí a tak mi doktor napsal antibiotika jen na 3 dny a k tomu prášky na blití a na sraní. Usnul jsem vyčerpanej před desátou a tak jsem nestačil změnit sestavu na ranní ligu, kdy mi vyběhlo pár hráčů co mělo hrát v Minci. No bez boje se nedám, ale naše šance povážlivě klesly. Na druhou stranu se cítím daleko líp než včera.crueface1 wrote:Už teď se na ten zápas těším. Asi půjde o poskládání priorit a o drobnosti

JPD - B.3
-
Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 SPC Czech Tigers
výkony: 141:139
penalty: 4:1
rozhodčí: 34%
ČK: 1 ( 73´ přímá redka ) :0
Těžký zápas jsme zvládli, štěstí jsme si rozhodně nevybrali...
výkony: 141:139
penalty: 4:1
rozhodčí: 34%
ČK: 1 ( 73´ přímá redka ) :0
Těžký zápas jsme zvládli, štěstí jsme si rozhodně nevybrali...
-
Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?