Tak bych si tu zase rád kopnul, teda kliknul myšíMilanSLOVAKIA wrote:aby sa to tu nahoodu nevymazalo

Moderator: Czech Moderators
Sutriku byl to nadlidsky ukol. Kdyz sem ho mel poprve ve skupine, tak sem si rekl (je nejakej holandan, toho si dam k veceri)šutr wrote:Ve finále jsem byl na Mangrena krátký, holt proti takové síle nemáme bohužel šanci![]()
Soupeři gratuluji k vítězství, vyhrál zcela zaslouženě![]()
Děkuji organizátorům, velká práce, hlavně nevděčná... Těším se na další ročník, podmínkám se určitě přizpůsobím
Škoda zápasu..přesto super repre Pali..palo wrote:Tak čtvrtfinále byla konečná...
Elrios CF (Bel.) - Stratovarius 2:2 (pen.6:5)
výkony 139:141,agr.90:100,rozh.85%,ČK 1:0
Do semifinále se dostal jediný český zástupce - Mccgrady - držíme palce !!!
Dík - myslel jsem na víc...Ataner wrote:Škoda zápasu..přesto super repre Pali..palo wrote:Tak čtvrtfinále byla konečná...
Elrios CF (Bel.) - Stratovarius 2:2 (pen.6:5)
výkony 139:141,agr.90:100,rozh.85%,ČK 1:0
Do semifinále se dostal jediný český zástupce - Mccgrady - držíme palce !!!
To se prostě stává.Ataner wrote:V očích českého fanouška jsi vítěz..smolný zápas nenaděláš nic..palo wrote: Dík - myslel jsem na víc...
Gratulujemtomkycz wrote:tak Mccgrady to celé vyhrál, super, gratuluji k cenné výhře !!!
Ak by niekto protestoval proti tomu výrazu "Čechoslovák", tak ono tomu tak naozaj je - Mccgradyho tím vyhral, ale ja som nastavoval zostavu na zápas a aj posielal pozávnku a vybavoval a taaaaaaaaakMilanSLOVAKIA wrote: Gratulujem
Som rad ze druhy rocnik vyhral uz cechoslovak a verim ze tento pohar uz nepustime
Tomu hovorim citakHippopotamus wrote:Ak by niekto protestoval proti tomu výrazu "Čechoslovák", tak ono tomu tak naozaj je - Mccgradyho tím vyhral, ale ja som nastavoval zostavu na zápas a aj posielal pozávnku a vybavoval a taaaaaaaaakMilanSLOVAKIA wrote: Gratulujem
Som rad ze druhy rocnik vyhral uz cechoslovak a verim ze tento pohar uz nepustime
...Mccgrady vlastne len zlízol smotánku mojej ťažkej práce, ktorú nik neocení
Dodatečně před všema děkuji Hippovi za vyhranou soutěž SPELHippopotamus wrote:Ak by niekto protestoval proti tomu výrazu "Čechoslovák", tak ono tomu tak naozaj je - Mccgradyho tím vyhral, ale ja som nastavoval zostavu na zápas a aj posielal pozávnku a vybavoval a taaaaaaaaakMilanSLOVAKIA wrote: Gratulujem
Fuj, už som sa bál, že môj sparing partner mi nezagratulujeMccgrady wrote:Dodatečně před všema děkuji Hippovi za vyhranou soutěž SPEL![]()
Keď pôjdeš okolo nejakého šenku, kúp si za to vypiťHippopotamus wrote:Ak by niekto protestoval proti tomu výrazu "Čechoslovák", tak ono tomu tak naozaj je - Mccgradyho tím vyhral, ale ja som nastavoval zostavu na zápas a aj posielal pozávnku a vybavoval a taaaaaaaaakMilanSLOVAKIA wrote: Gratulujem