Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XVII. - !!! Hujer Trophy 27.2. !!!

Post by palo »

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Sakra zase sem propasl fizlarnu. Jak Pupiho, tak Tomkyce. :evil: Ted mam tak malo casu, ze jsem uplne zapomel kdy je uzaverka. :roll:
No Boost

Image
palo

Post by palo »

------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s tomkyczem

Ahoj,
tak už došlo i na Tebe,toto je předvolání Na fízlárnu ! :)
Vděčíš za to
pupajdimu,který se ptá:
Nejtěžší otázka nakonec......přemýšlel jsem o tom od první chvíle co jsem zjistil,že mám ty klepeta a musel jsem si srovnat všechny varianty pro a proti u všech těch,kteří mě procházali hlavou.....přeci jen to chce,aby ten dotazovaný byl i co nejvíce atraktivní pro všechny tady na foru.....a tak nakonec padla volba na jednoho hollywoodského doublera Rockyho Balboááá ....Tomkycz, sešívaný kamarád ,kterého bych taky moc rád letos zase viděl na srazu .....a já se ptám , jak to tehdá bylo s tvým koncem na SP , přechodem na nějaký tankový manažer a kde se v Tobě zase vzala chuť vrátit se sem mezi nás?

V roli vyslýchaného, ale ani vyslýchajícího, se neocitám poprvé, i přesto ti pupíku pěkně děkuji. Nečekal bych, že zrovna ty mě práskneš fízlům :-) Dnes jsem přišel ve tři ráno vylitej jak taška, tak omluvte sníženou kvalitu písemného projevu :-)

K tvojí otázce. Situace byla podobná té stávající. Stárnoucí tým, nuda v áčku, rozprodej, nechuť kšeftařit a jen se tak propadat do věčných lovišť. Tehdy jsem podal přemrštěnou nabídku na nějakého hráče, abych dostal ban a nelákalo mě to se sem vracet. Ty sám si mi nabízel možnost smáznout ban a vyřešit to jen pokutou, ale s díky jsem tě odmítl. Přešel jsem, abych se řádně vžil do role dvojníka, na manažera boxu - K.O. champs. Ten však během mého hraní zanikl. Po cca roce od zaniknutí původního týmu jsem na SP opět zavítal, abych se podíval, jak hrají staří známí, registroval se jako Olivers fighters, odtud taky pochází nejlepší hráč dynama Oleksovice. Pochopitelně to byl cinklej trade a měl bys oba týmy zabanovat :-)

Ptali se i další:

oslicek:
1) chtěl bych se zeptat, zda ti více sedí přezdívka Rambo nebo Rocky? a zda si někdy neměl problém kvůli podobě se Stallonem? mj. máš tedy rád i akčnější filmy nebo nějaké jiné?
2) tvůj nynější áčkový tým je tvůj druhý tým, jestli si dobře pamatuju. znamená to, že tvůj třetí tým to áčko konečně vyhraje?
3) fandíš Slavii jen ve fotbale nebo včetně šipek a kuželek odborářských týmů?

1) Taková persona jako ty mi může říkat klidně Sly :-) No po pravdě už jsem se s tím smíříl, ale raději jsem přestal chodit do posilovny, aby mi nakonec ještě neříkali Arnie :-) Filmovej fanda úplně nejsem, nesháním žhavé novinky, ale díky filmovým fandům v práci lecos shlédnu. Rád mrknu na komedii i na horor, thriler i akční...
2) Obávám se, že třetí tým na SP už nestihnu ( vlastně už by to byl pátý tým, později vysvětlím ) Vyhrát áčko...? To by mě ani ve snu nenapadlo. Pro mě je účast v áčku dílčí cíl na SP, výš nemířím
3) Fandím Slavii i v hokeji, a pokud někde slyším, že v jakémkoliv sportu vyhrála Slavia, mám z toho radost :-)

----------------------------------------Image

Hippotamus:
Zdravím Tomkyč, celkom by ma zaujímala tvoja história (myslím tu na SP). Prečo si prebral tím po inom manažérovi? Prečo si celkom bohatý klub dostal práve ty? A ako si na tom vlastne bol so svojím originálnym tímom, na ktorý si sa pravdepodobne vykašľal? Mal si predtým viac tímov? A dostal si niekedy ban za podvádzanie, resp. podvádzal si? Ako dlho vlastne hráš a čoho najslávnejšieho si v minulosti na SP dosiahol?
Díky ;-)

Moje historie na SP... můj první tým byl slavia Litoměřice. Ten jsem si založil někdy v létě 2007 poté, co jsem na pracovním fóru objevil žhavou debatu o SP ( dnes již téměř vyhaslou ). Na začátku hraní jsem udělal spoustu manažerských přehmatů a tak jsem v říjnu 2007 založil tým SKS Litoměřice http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... amID=16476. Oba týmy jsem pár dní řídil souběžně, takže jsem porušoval pravidla, ale po krátkém čase jsem původní tým nechal zaniknout. Starý tým jsem nijak ku prospěchu nového týmu nevyužil, takže svědomí mám čisté :-) Tým jsem tehdy dovedl do áčka, strávil tam dvě sezóny, ale nijak výrazně jsem se tam neprosadil, horko těžko jsem se tam udržel, asi jako v minulé sezóně. Podařilo se mi vyhrát dva v té době nejprestižnější turnaje ( 2x JULEC CUP a 1x MINCI ). Julec cup pořádal homar a byl to první manažer, který za vítězství v turnaji zasílal skutečný pohárek. Jeho zisk byl zaslouženě hodně ceněný. Poté jsem tým rozprodal a postupně mě opustila chuť u týmu setrvat, tak jsem se nechal zabanovat. V lednu 2011 jsem se k SP vrátil http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... teamID=110, snažil se trochu kšeftovat, ale nijak výrazně jsem nezbohatl. Pak se tu na fóru nabízel tým k převzetí a já po něm skočil. Občas toho zalituji, že to není tým mnou vypiplaný od píky, ale taky je možné, že bych už se hrou zase skončil, to kšeftaření mě nebavilo...tým měl tehdy na kontě 200M, ale torzo téměř neprodejných hráčů a základní stadion, takže na stavbu konkurenceschopného týmu zbylo cca 150M, a ty sám víš, že to je při dnešních cenách pakatel. Cílem bylo postupně obměňovat kádr a dostat se takhle až do áčka. Že to půjde tak hladce ( postup do vyšší divize každou sezónu ) jsem nečekal. Za svoji SP kariéru jsem se nedostal do křížku se šerify, ikdyž pamatuji několik vln banů v československé komunitě ( třeba za účast týmů, které si manažeři vzájemně hlídali, ve štědře dotovaných turnajích a taky za výhodné koupě ze zanikajícího týmu – to semlelo tuším že i tvůj tehdejší tým )

Impossible:
Nenecham nic nahode a hned se jdu ptat :)
Na SP se nepohybuji uplne od jeho zacatku, nicmene pokud se nepletu, tak jsi jiz SP hral, ale z nejakeho duvodu prestal a nyni pokracujes ve slepejich tymu puvodne jineho managera. Co te vedlo k tomu prestat SP hrat a co te naopak primelo k navratu?
Proc ma tvuj klub v nazvu slovo Losers symbolizujici spise neuspech, nez uspech?
Muzes seradit uspechy a tituly (i ty, kterych si jeste nedosahl, ale rad bys je urval) od toho, co bys nejvic chtel vyhrat, nebo popr. jestli uz jsi nejvetsi uspech slavil?
Diky a preji uspechy v A divizi.

První část otázky jsem už zodpověděl výše. Proč jsme lůzři ? No bylo třeba změnit původní název týmu ( proutníci ) a jelikož jsme nechtěli budit velkou pozornost, tak jsme zvolili tento název, aby nás soupeři předem odepisovali. Při vzniku názvu jsme byli zcela jistě ovlivněni názvem týmu Litomyšl losers, kdysi slavného týmu na SP. Název se nám líbil, k tomu club de fotbal podle názvu týmu Valencia cdf, kterému vedle slavie fandím.
Se současným týmem jsem výrazného úspěchu nedosáhl, pouze A divizní příslušnosti, a to je málo. Chci vyhrát co možná nejvíce turnajů pořádaných CZ&SK manažery, to se vcelku v poslední době daří naplňovat ( mj i pohár pana nemožného máme již ve sbírce ). Rád bych ještě stihl, než tým ztratí výkonnost, na titul v minci a bubnu. Jenže těch co chtějí to samé je moc, buben má pupajdí cinklej takže přes něj to půjde těžko :-) Rád bych taky nějaký tituly z CZ ligy či pohárů, tam mi zase leze do zelí mj. Mccgrady a to je těžký kalibr...:-) Ještě bych vyzdvihl vítězství v memoriálu Tomáše Pospíchala, pro nás hodně prestižní turnaj a výhra je o to cenější, že se v současné době pořádá jednou za uherský rok :-) Nemáš za co a taky díky :-)

Milko:
Kvízová otázka pre tomkycza...:-)
Akú výhodu získava futbalové mužstvo, ktoré pred zápasom vyhrá žreb?
a)určí si, na ktorú bránu bude v prvom polčase útočiť
b)automaticky zahráva výkop zo stredového kruhu
c)môže si vybrať-buď stranu ihriska, alebo výkop

http://www.fotbal.cz/ftp/cmfs/pravidla/ ... otbalu.pdf A je správně :-)

MilanSLOVAKIA:
Idem na to :)
Ahoj :)
1) O par mesiacov budu Vianoce. Tesis sa? :D
2) Nachadzas sa v A divizii a si tam celkom uspesny. Aky to je pocit?
3) Ako sa ti podaril takyto velky uspech?
4) Planujes zautocit niekedy aj na 1. miesto? Ak ano tak kedy asi?
5) Kde pracujes alebo studujes?
6) Si spokojny s mojimi otazkami? XD

1)Vánocemi se stresuji až tak v polovině prosince a většinou se na ně netěším pro ten shon a masáž obchodníků...
2)Příjemný :-)
3)Když se znáš se šerifem, je to brnkačka :-)
4)To by muselo tak pět týmů v áčku dostat banána, pak bych o tom uvažoval...
5)Pracuji u státní, lidmi velmi neoblíbené firmy :-)
6)Jsem

Azor:
1. Proč jsi opustil SKS Litoměřice? A co Tě vedlo k návratu? A byl to velký rozdíl převzat od někoho tým oproti tomu, kdybys začal sám od začátku?
2.Jaký máš názor, jakožto člen PČR, na chachary? Já zažil jednou jejich řádění a i když to byla jen jejich blbost a tupost, tak Tvoji kolegové dali jeden nešťastný příkaz a pak to začlo to jejich demolování vlaku.
3.A Tvůj názor na média?

1)část otázky jsem již odpověděl. Převzít tým mi pouze urychlilo návrat do vyšších vod SP, to je jediná, ale dost podstatná, výhoda. Ikdyž musím říct, že 200M není žádné terno, tohle má na kontě spousta týmů co jen tak bloumají SP a nemyslím si, že každý z nich si jednou zahraje v A divizi. Chce to o SP aspoň něco málo vědět, a takové informace se dají zjistit zejména na fóru nebo od konkrétních úspěšných manažerů, nejlépe na srazu v Pavlovicích...
2)hovada vydávající se za fanoušky nemám rád a je mi naprosto jedno, jaký dres nebo šálu nosej. Seřezal bych i hovado v sešívaném dresu kdyby si to zasloužilo :-)
3)Hodně silný prostředek k ovlivnění názoru populace. Stačí tendenčně točené reportáže a lidi mají o všem jasno. Zprávám se dá věřit sotva na ČT, nova a prima je bulvár. Noviny a časopisy to samé. Z jedné zprávy můžeš vyjít jako hrdina, ale i gauner, podle potřeby reportéra... Brát hodně s rezervou...

sexy kotě:
Ahoj, jaký rekordní výkon máš zahraný u aktuálního týmu a je v plánu rekord vylepšit?
Máš v plánu vydržet v Áčku tak dlouho jako Olsíček? Vím, že ses těšil na prvoligové zápasy, proti beruškám, po té co si berušky natloukly krovky to je asi jediná možnost jak se k takovému zápasu propracovat. Bude to "chvilku" trvat, než se můj nový tým propracuje na výsluní.

Čauky průseráři :-) Řekl bych, že max je 148 v posledním zápase u Péeska venku. Hodlám si kopnout doma 150, to je výkon, který jsem hrál s původním týmem. Zda se to povede nevím... V áčku to vidím max. na dvě sezóny, pokud se tam ještě jednou udržím. Není možnost tým průběžně doplňovat, nejsou peníze ani hráči. Na vzájemné zápasy jsem se hodně těšil, i na souboje s mašinou, k tomu bohužel nedojde. Ještě že tam jde aspoň frenkie, mám tak motivaci ještě hrát sezónu naplno . Na berušky v áčku bohužel s největší pravděpodobností hraničící až s jistotou nepočkám...

palo:
1) znáš někoho ze SP světa osobně?
2) chystáš se na sraz?
3) oblíbené jídlo?
4) jídlo,které nesnášíš?
5) u Tebe nevím :) takže - co posloucháš za hudbu?
6) oblíbený film?

1) znal jsem dva manažery co už nehrají a pak squadru ze srazu
2) nechystám, ale o účasti velmi vážně uvažuji. Termín koliduje s termínem dovolené, ale to by neměl být nepřekonatelný problém... Dost možná se tem tedy potkáme.
3) Já jsem masožravec takže maso na jakýkoliv způsob
4) o tom jsem přemýšlet u čtení každé fízlárny a fakt nevím, já sním asi všechno. Zdráhal bych se jíst syrové srdce z hada atd., nějakých hmyzích pochoutek bych se asi taky nedotkl. Tak abych něco vybral, tak třeba nemusím drožďovou polévku, ale droždí jím :-)
5) Od nirvany po metallicu a vše mezi tím, teď zrovna jedu starou desku od Faith no more, ty mám hodně rád... nemám rád elektronickou taneční hudbu v jakékoliv podobě...
6) jedna ruka netleská :-)

Mazzy:
Zdravim velkeho Tomkyce.
Nebude toho mnoho, ale jelikoz se zname jiz nejaky ten patek, tak si te nemuzu nechat ujit.:-D
1 - Letos si mel velice uspesnou sezonu a utocil na titul v A divizi. Jaky to je hrat na spici?
2 - Co povazujes za svuj nejvetsi uspech?
3 - Ktery turnaj je tvuj nejoblibenejsi? Nepocitam tuj Kalich. :-D
4 - Ktery manager v SP je tym nejoblibenejsim souperem a zaroven nejmene oblibeny.
5 - Ktereho soupere povazujes za velkeho protivnika?

Doufam, ze jsem te tim moc nezamestnal a neunavil.:-D Moc dekuji za odpovedi a preji mnoho zdaru v nadchazejci sezone.
Mej se pekne Mazzy

1)Prej na titul :-) Před začátkem sezóny jsem opravdu doufal v záchranu, spousta lepších týmů zůstala za námi, za to jsem rád. Trochu mě mrzelo, že jsem neudržel pátý flek, ale tým VTK je také o třídu lepší než my... ale nechat za sebou Mantela, Forestu, rogiboys, atd., to potěší... Hrát áčko je pro mě opruz, pořád hlídat blokace, špekulovat nad sestavou, co vypustit, kde to zkusit urvat, zda bude doma stačit béčko... to mě nebaví, priorita jsou pro mě turnaje, tam hledám zábavu...
2)Postup do áčka a výhra mince se starým týmem. Doufám, že to samé dokážeme i s tímto týmem...
3)Kalich není můj oblíbený, v tom nemám ambice a myslím, že jej nikdy nevyhraju... Hodně oblíbený mám buben, líbí se mi originalita hrát A,B skupiny, ikdyž vždycky chytnu tu těžší :-) Jinak si zahraju rád všechny turnaje z fóra, ale nikdy nechci chybět v minci, bubnu a stratovarius cupu, a přece tam chybím dost často...turnajů je moc a míst málo :-(
4)Hodně rád se v poslední době střetávám s Hashem, je to výzva. Frenkie postavil nadčasový tým a je strašně těžké ho porážet, většinou je potřeba zásah rozhodčího či randomu. Takže je zároveň dost často naším katem, takže i neoblíbencem :-) a nechci zažít prohru s dynamem, tu ostudu bych nepřežil ( naposledy moc nechybělo ) :-)
5)V současné době Frenkieho a Mccgradyho, ale je tady spousta dalších, kterých se obávám a o kterých vím, že umí...

unavil mě návrat z tahu ve tři ráno, tvoje otázky byly na pohodu :-) díky

acskncl:
Cus, ja se lognul az tedka, tak jesi muzu neco dodatecne tak tady nejaka otazecka je:
1- Real nebo Barcelona
2- Pivo nebo rum
3-Chodis na Litomericky hokej?
4-Udrzi se Slavia letos v lize?
5-Vyhraji Losers drive Acko(pripadne SP pohar) nebo Slavia znovu ligu?
PS: v utery bez bura:-)

1) barca
2) pivo
3) občas zajdu, ale nejsem žádný velký fanda zdejšího hokeje
4) v pohodě
5) slavia to stihne v nejbližších letech, my nikdy :-)

PS: bůr je málo :-)

A poslední otázka:
Koho dalšího práskneš a zajistíš mu tak předvolání na další fízlárnu?
A na co se ho chceš zeptat?

Není opravdu lehké někoho nabonzovat, ale tak na SP ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:

1)Kdo ---------------------------------------?
2)Za jak dlouho ----------------------------- ?
3)Prozraď něco --------------------------------------------------------?

Díky za Tvůj čas.
palo

Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 2:11 pm, edited 1 time in total.
Image
ps2512

Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s tomkyczem

Post by ps2512 »

Jak zabanovat? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Jak zabanovat? :mrgreen:
Potrefená husa? :wink:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
ps2512 wrote:Jak zabanovat? :mrgreen:
Potrefená husa? :wink:
Ale vubec nevytrenovany hrac za 1,5M....to ze ted kope 76 je vedlejsi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

Stratovarius Cup XVII.:

Jak nám říká odpočítávadlo,do spuštění dalšího Stratovarius Cupu už zbývá jen (klikni).
Tak něco k němu.Protože Ataner i Raduuza už jsou v eFku,vrací se startovné na 50000.
Hrát se bude o dvakrát dva týdny SPFA,které získají Hujer a celkový vítěz.Vypouštím soutěž výkonů v základní části,která si zajedno moc velké renomé nevydobyla a za druhé něco vypustit potřebuju,protože nová grafika sestav kola apod. mi zabere víc času.

Turnaj už tradičně zahájí Hujer Trophy.
Pokud by ještě někdo nevěděl o co jde - jedná se o klikací soutěž o nejrychleji přihlášeného do turnaje.
Ve středu 27.2. mezi 18:15 a 18:30 rozešlu pozvánky a první přihlášený získává titul Hujer ročníku a dva týdny SPFA k tomu.Druhý a třetí přihlášený získávají jako cenu útěchy 3 a 2 přáteláky s týmem Stratovarius na domácí půdě.
Hujer Trophy už proběhla třikrát a pokaždé to byla smršť - tak doufám,že i tentokrát dojde k tvrdému souboji o nejrychlejšího z rychlých...
:wink:

Image------- HUJER TROPHY:

I.:(XIV.)-----1.PaToM,2.Big El,3.Impossible,-----4.MilanSLOVAKIA,5.Azor,6.tomkycz,7.Prim,7.husic,8.Roman44
II.:(XV.)-----1.PaToM,2.mantel,3.Big El,-----4.MilanSLOVAKIA,5.Azor,6.ps2512,7.pupajdi,8.oliwapol
III.:(XVI.)-----1.acskncl,2.oliwapol,3.Azor,-----4.GeorgeTT,5.Dajo,6.PaToM,7.Kenji,8.Ataner,9.Raduuza

Takže - kdo chce hrát,nechte si místo - 27.2.v 18:15 to vypukne!!!
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

konečně jsem se dostala k tomu si fízlárnu dočíst až do konce no a jako vždycky super čtení :)
Image
daxxon
Team Manager

Post by daxxon »

můžu se přihlási do tohoto turnaje?
CHelsea CF - F.6
palo

Post by palo »

daxxon wrote:můžu se přihlási do tohoto turnaje?
Určitě ano,ale až postoupíš do eFka.Tady je startovné 50000 a to mi nedovolí posílat pozvánky týmům z H a G divizí...
Image
Hadis

Post by Hadis »

Děkuji, Palo !!!
AC Had Bozak

palo

Post by palo »

Hadis wrote:Děkuji, Palo !!!
Za málo (co bych pro štamprlu neudělal...) :wink:
Image
palo

Post by palo »

:!: :!: :!: :!: :!: Image :!: :!: :!: :!: :!:
Image
MilanSLOVAKIA

Re: Stratovarius Cup XVI. - Na fízlárně s MikeFem str.216

Post by MilanSLOVAKIA »

palo wrote:Image
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: az teraz vidim co si to dokazal. NESKUTOCNE UZASNY VYDARENY NAPAD. Patri ti obrovska poklona Palo :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
palo

Re: Stratovarius Cup XVI. - Na fízlárně s MikeFem str.216

Post by palo »

MilanSLOVAKIA wrote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: az teraz vidim co si to dokazal. NESKUTOCNE UZASNY VYDARENY NAPAD. Patri ti obrovska poklona Palo :)
Díky,už jich mám mnohem víc a některé jsem mezitím ještě předělával,no ale - počkej si na představovačku... :wink:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”