Je velmi těžké tipovat, Letenští disponují o něco větší kvalitou týmy, na naší straně je zase domácí prostředí. Rozhodčí je brousek, skoro bych si tipnul, že zápas ovlivní

Moderator: Czech Moderators
Ale vôbec to nie je ťažké šutríku....čistá dvoječkašutr wrote: ..........
Je velmi těžké tipovat
no těším se tuze moc........vítěz Mince v ligovém derby,to já si cením.šutr wrote:Zítra přivítáme Pupajdíkovu družinu, očekává se že tento mančaft přitáhne do ochozů rekordní návštěvu a bude vyprodáno-teda pokud vyjde počasí![]()
Je velmi těžké tipovat, Letenští disponují o něco větší kvalitou týmy, na naší straně je zase domácí prostředí. Rozhodčí je brousek, skoro bych si tipnul, že zápas ovlivní
Já ti lísknuMilko wrote:Ale vôbec to nie je ťažké šutríku....čistá dvoječkašutr wrote: ..........
Je velmi těžké tipovat
Tak jsi měl nakonec pravdu kamaráde.šutr wrote: Rozhodčí je brousek, skoro bych si tipnul, že zápas ovlivní
Ze strany hostů nedostatečná příprava a tedy prokaučovaný zápaspupajdi13 wrote:Tak jsi měl nakonec pravdu kamaráde.šutr wrote: Rozhodčí je brousek, skoro bych si tipnul, že zápas ovlivní
Přepálil jsem agre (asi) většinou to umím bez rudý na tyhle rozhodčí i s 100agre,ale samozřejmě že v lize mi to nevyjde....gratuluju k výhře....nechtěl jsem remizovat a riskoval a nemám ani bod......ted bude třeba se oklepat zvládnout zítra ligu s Almette a pak ti to vrátit i s ůroky zítra v "podvazku"....jinak to nevidím.
Ligová situace je složitá hned od prvního týdne , ale tuhá Letenská družina se nenechá zaskočit .
Díky Pupajdíku, přiznám se že jsem trošku s agresí vyčkával, protože bych bral i bod. Nakonec fantazie, plný dům a tři body k tomu je superpupajdi13 wrote:Tak jsi měl nakonec pravdu kamaráde.šutr wrote: Rozhodčí je brousek, skoro bych si tipnul, že zápas ovlivní
Přepálil jsem agre (asi) většinou to umím bez rudý na tyhle rozhodčí i s 100agre,ale samozřejmě že v lize mi to nevyjde....gratuluju k výhře....nechtěl jsem remizovat a riskoval a nemám ani bod......ted bude třeba se oklepat zvládnout zítra ligu s Almette a pak ti to vrátit i s ůroky zítra v "podvazku"....jinak to nevidím.
Ligová situace je složitá hned od prvního týdne , ale tuhá Letenská družina se nenechá zaskočit .
No , koukám,že jsi dneska pustil ligu,abys měl top hráče ve formě na turnaje, ty nejsi vůbec špatný plánovačšutr wrote: Ale zítra mi to vrátíš v Podvazku
viac to určitě nééDajo wrote:4.kolo
Malinas 2 - 3 FK Laugaricio
Rozpredaný Malinas nekládol väčší odpor. Po prvom týždni máme 10 bodov ale mohlo to byť aj viac.![]()
Medzi protiútokmi a dlhými loptami pri 4-3-3 zase tak veľký rozdiel nemusí byť, a pokiaľ máš útok zjavne silnejší ako obranu, tak sú protiútoky lepšie. A keď sa tak pozerám na tvoje áčko (pri 100/100) asi aj tie protiútoky sú lepšie, alebo je to min. v podstate to isté.ps2512 wrote: 4-3-3 a protiútoky